• Aparitii in Presa

Data Center-ul M247 din Romania marcheaza un an de la aparitia pe piata

Cu sediul central in Manchester, filiala locala M247 si-a inceput expansiunea in Romania in 2012 oferind cele mai avansate tehnologii de conectivitate si colocare. Intr-un timp foarte scurt am reusit sa devenim una dintre cele mai importante companii de telecomunicatii din tara.

Acum un an am inaugurat primul Data Center in Romania cu o capacitate de 5.000 de servere in prima faza si 12.000 in faza a 2-a. Investitia de peste sapte cifre care a stat la baza acestui centru neutru de colocare a insemnat posibilitatea de a oferi clientilor nostri servicii de web hosting si servere dedicate, dar si un spatiu securizat cu specificatii ridicate pentru furnizori de internet si companii.

“Dupa un an de la deschiderea lui, Data Center-ul nostru este ocupat in proportie de 80%, iar feedback-ul primit de la clientii nostri este unul extrem de favorabil, ceea ce ne bucura si ne ofera un sentiment profund de mandrie ca suntem pe drumul cel bun. Datorita cererii ridicate, suntem incantati sa putem anunta ca am luat decizia de a cofinanta proiectarea celui de-al 2-lea Data Center in Bucuresti”, sustine Paul Pintiliescu, Director General M247 Europe.

Reteaua europeana M247 are o capacitate colosala de trafic si circuite dedicate de 10G/100G, cuprinzand orase ca Bucuresti, Manchester, Londra, Amsterdam, Frankfurt, Paris, Praga, Budapesta sau Bruxelles. Fiind intr-o continua extindere, reteaua noastra va cuprinde de acum Viena, Zurich si Sofia.

In 2015, reteaua M247 din Romania a atins un trafic record 1Tbit/s, cu o capacitate de 1.5Tbit/s, ceea ce atesta infrastructura tehnica solida implementata si capacitatea de a furniza servicii si solutii la cele mai inalte standarde.

Oferind o gama variata de servicii, inclusiv gazduire, securitatea datelor, consultanta, proiectare infrastructura, solutii scalabile de Cloud, solutii de recuperare a datelor in cazul unui dezastru, servicii de back-up si reconstituire, M247 are posibilitatea de a combina orice produs si serviciu pentru a va putea oferi o solutie personalizata si eficienta.

Publicat in Martie 2016.

Centre Colocare

Centre de date ecologice si tehnologii de ultima generatie.

Data Centers
Suport Tehnic

24x7 via suport@m247.ro
sau 031 080 0700

Tech Support
Opinii Clienti

“M247 este partenerul de care aveam nevoie pentru dezvoltarea unui proiect ambitios. Aici am gasit o infrastructura moderna si performanta dublata de o echipa de tineri profesionisti si ambitiosi, dedicati clientilor 24/24h. Recomand cu caldura M247 tuturor celor care cauta solutii inovative la preturi absolut rezonabile.”

- Hostmama.ro


“Acum un an am instalat 5 locatii cu serviciile M247 Internet Business care au avut 0 downtime pana acum. Recomand cu placere. ”

— Mircea Ionescu


“Gazduire cum n-am gasit nicaieri. 10+ pentru serviciile oferite de M247!”

— Teniescu.ro


“Am luat gazduire doar pentru o luna, ca si o verificare, pe cel mai mic plan tarifar, 1 euro.Din ce am observat de cca. o saptamana, merita. Si sper pe mai tarziu sa imi pot mentine aceasta prima impresie excelenta.Php_memory limit de 1024M, asa ceva nu am mai vazut la nici un hoster, cu atat mai putin pe cel mai scazut plan tarifar. Majoritatea ofera cu greu si 250M. Probabil pt multi asta n-o fi o mare scofala insa pt unii cu siguranta este. Si mai au inca destule ce ar merita amintite, puteti intreba ce anume va intereseaza prin tichet rapid la ei pe site, stiu ca vor raspunde prompt. Mie mi-au raspuns si noaptea, in conditiile in care de la altii am primit raspuns si dupa 2 zile pentru diferite aspecte la care am cerut lamuriri.”

— Costa


“Am un cont de reseller unde gazduiesc 48 de site-uri folosind magento iar totul functioneaza impecabil.”

— Stefanescu Dumitru