Retele ultra securizate
pentru companiile din
industria medicala

Investitiile tehnologice realizate de industria medicala au crescut considerabil. Tot mai multi pacienti beneficiaza astazi de un proces de recuperare mai bun sau acces la datele medicale individuale. In plus, acestia pot primi prescriptii medicale prin intermediul telefoanelor inteligente sau al aplicatiilor mobile, in timp ce robotica a reusit sa revolutioneze interventiile chirurgicale. Un clasament ce a analizat tarile cu cel mai bun sistem medical si in care au fost analizate trei componente (sanatatea mentala si fizica, infrastructura sistemului medical si medicina preventiva), a pizitionat Luxemburg, Singapore si Elvetia pe primele trei locuri.

In urmatorii ani, organizatiile vor investi mai mult in Big Data si in infrastructurile cloud si mobile. Inteligenta artificiala, Internet of Things, realitatea virtuala si robotica vor avea un impact direct asupra modului de diagnosticare al pacientilor si asupra intregului proces medical.

M24Seven este unul dintre cei mai mari furnizori de servicii de internet si conectivitate din Romania, Europa, Asia si America de Nord.

Oferim mai multa conectivitate si la viteze mai mari decat oricine alt furnizor de pe piata.
Suntem cel mai de incredere partener pentru compania ta de servicii medicale.
Iti putem oferi:
  • Licenta de protectie a datelor
  • Respectarea normelor GDPR
  • Securitate fizica cu peste 2 filtre de securitate inainte de accesul in centrul de date
  • Retea ultra securizara si infrastructura ce beneficiaza de audituri trimestriale
  • Disponibilitate ridicata atat pentru Cloud-urile publice, cat si private
  • Certificare ISO 27001 de securizare a datelor

Concentreaza-te pe cresterea companiei tale de servicii medicale si lasa-ne pe noi sa avem grija de conexiunea la internet, securitatea datelor si infrastructura retelei! Pentru mai multe informatii, contacteaza-ne!