Informatii importante si prezentarea societatii

Website-ul www.M247.ro este detinut de catre societatea M247 EUROPE SR.L.. M24Seven este o denumire comerciala pentru  Metronet (UK) Limited, M247 Ltd, M247 Europe S.R.L. si Venus Business Communications Limited („noi”).  Ne angajam sa protejam si sa respectam confidentialitatea si datele dumneavoastra cu caracter personal.

Aceasta politica (impreuna cu Termenii si Conditiile de utilizare (a se vedea site-ul nostru) si orice alte documente la care se face referire in aceasta) stabileste baza in care orice date cu caracter personal pe care le colectam de la dumneavoastra, sau pe care ni le furnizati, vor fi prelucrate de catre noi.

Va rugam sa cititi cu atentie cel ece urmeaza cu atentie pentru a intelege vizunea si practicile noastre cu privire la datele dumneavoastra cu caracter personal si la modul in care le vom procesa.

Am numit un Responsabil de prelucrare a datelor cu caracter personal care va raspunde intrebarilor dvs. in legatura cu prezenta politica de confidentialitate. Daca aveti orice intrebari privind aceasta politica de confidentialitate, inclusiv orice solicitare de exercitare a drepturilor tale legale, te rugam sa contactati Responsabilul folosind detaliile prezentate mai jos.

Detalii de contact

Detaliile noastre complete sunt:

Denumirea completa a persoanei juridice: M247 Europe S.R.L.

Adresa de e-mail: ro-legal@m24seven.com

Daca considerati ca nu ne-am indeplinit vreuna dintre obligatiile stabilite de lege cu privire la datele tale cu caracter personal te informam faptul ca ai dreptul sa depui o plangere in acest sens la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP(www.dataprotection.ro, anspdcp@dataprotection.ro). Cu toate acestea, am aprecia sa ne acordati sansa de a rezolva preocuparile dumneavoastra inainte de a va adresa autoritatilor competente, prin urmare va rugam sa ne contactati pe noi in prima instanta.

 

Modificari la politica de confidentialitate si datoria dumneavoastra de a ne informa cu privire la modificari

Legislatia aplicabila cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal se schimba inclusiv in Romania ca urmare a intrarii in vigoare a Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 Aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Cu toate ca aceasta politica de confidentialitate stabileste drepturile dumneavoastra conform acestei legislatii, este posibil sa nu putem raspunde inca la unele dintre solicitarile dumneavoastra (de ex. o solicitare pentru transferul datelor dumneavoastra cu caracter personal) pana la data de 25 mai 2018, intrucat inca lucram la pregatirea sistemelor noastre pentru unele dintre aceste modificari.

Este important ca datele cu caracter personal pe care le detinem despre dumneavoastra sa fie precise si actuale. Va rugam sa ne informati daca datele dumneavoastra cu caracter personal se modifica de-a lungul relatiei dumneavoastra cu noi.

Link-uri catre terti

Acest website poate include link-uri catre site-uri, plug-in-uri si aplicatii terte. Facand clic pe acele linkuri sau activand acele conexiuni, este posibil sa permiteti tertilor colectarea sau partajarea datelor despre dumneavoastra. Noi nu controlam aceste site-uri web terte si nu suntem responsabili pentru declaratiile de confidentialitate ale acestora. Atunci cand parasiti site-ul nostru, va incurajam sa cititi politica de confidentialitate a fiecarui site pe care il vizitati.

Informatiile pe care le putem colecta de la dumneavoastra

Date cu caracter personal sau informatii personale inseamna orice informatii despre o persoana fizica care conduc ca  respectiva persoana sa poate fi identificata. Acestea nu includ date din care identitatea a fost eliminata (date anonime).

Putem colecta, utiliza, stoca si transfera diferite tipuri de date cu caracter personal despre dumneavoastra, dupa cum urmeaza:

  • Informatii pe care ni le furnizati dumneavoastra Ne puteti furniza informatii despre dumneavoastra prin completarea formularelor pe site-ul nostru http://www.M247.ro (site-ul nostru) sau prin corespondenta purtata cu noi prin telefon, prin e-mail sau prin alta modalitate. Acestea includ informatii pe care le furnizati atunci cand va inregistrati pentru a utiliza site-ul nostru, pentru a va abona la serviciul nostru, pentru a cauta un produs, pentru a participa la forumuri de discutii pe site-ul nostru, pentru a va inscrie la un concurs, pentru promovare sau sondaj si cand raportati o problema la site-ul nostru. Informatiile pe care ni le furnizati pot fi informatii privind identitatea cum sunt numele si CNP, informatii de contact cum sunt adresa, adresa de e-mail si numarul de telefon, informatii financiare si privind cardul de credit.
  • Informatiile pe care le colectam despre dumneavoastra In ceea ce priveste fiecare dintre vizitele dumneavoastra pe site-ul nostru, putem colecta in mod automat urmatoarele informatii:
  • informatii tehnice, inclusiv adresa Internet Protocol (IP) utilizata pentru a conecta computerul dumneavoastra la Internet, informatiile dumneavoastra de conectare, tipul de browser si versiune, setarea fusului orar, tipurile si versiunile de plug-in de browser, sistemul de operare si platforma;
  • informatii despre vizita dumneavoastra, inclusiv clickstream-ul Uniform Resource Locators (URL) complet la, prin si de la site-ul nostru (inclusiv data si ora); produsele pe care le-ati vizualizat sau pe care le-ati cautat; timpii de raspuns ai paginii, erori de descarcare, durata vizitelor la anumite pagini, informatii despre interactiunea paginilor (cum ar fi scrolling, clicuri si mouseover-uri) si metodele utilizate pentru a naviga spre iesirea de pe pagina si orice numar de telefon folosit pentru a apela numarul nostru de serviciu clienti.
  • Informatii despre profil cum sunt numele de utilizator si parola, cumparari/ comenzi, interese, preferinte, feedback si raspunsuri la sondaj.
  • Informatii privind utilizarea serviciilor noastre, cum ar fi informatii despre modul in care utilizati site-ul web, produsele si serviciile.
  • Informatii pe care le primim din alte surse. Putem primi informatii despre dumneavoastra daca utilizati oricare dintre celelalte site-uri web pe care le operam (daca exista) sau celelalte servicii pe care le furnizam. In acest caz, va vom fi informat cand am colectat respectivele date ca acestea ar putea fi partajate intern si combinate cu date colectate pe acest site. De asemenea, colaboram indeaproape cu terti (inclusiv, de exemplu, parteneri de afaceri, subantreprenori in servicii tehnice, de plata si de livrare, retele de publicitate, furnizori de servicii de analiza, furnizori de cautare de informatii, agentii de referinta de credit) si putem primi informatii despre dumneavoastra de la acestia.

Nu colectam nicio Categorie speciala de date cu caracter personal despre dumneavoastra cu exceptia situatiei in care acest lucru rezulta din contractul incheiat cu dvs. (acestea includ detalii despre rasa sau origine etnica, convingeri religioase sau filozofice, viata sexuala, orientare sexuala, opinii politice, calitatea de membru al sindicatului, informatii despre sanatatea dumneavoastra si date genetice si biometrice). De asemenea, nu colectam nicio informatie cu privire la condamnari penale.

In cazul in care nu ne furnizati datele cu caracter personal

In cazul in care trebuie sa colectam date cu caracter personal in virtutea legii sau conform termenilor unui contract pe care il avem cu dumneavoastra si dumneavoastra nu ne furnizati datele atunci cand sunt solicitate, nu putem realiza contractul pe care il avem sau pe care incercam sa il incheiem cu dumneavoastra (de exemplu, pentru a va furniza bunuri sau servicii).  In acest caz, putem anula un produs sau serviciu pe care l-ati cmandat, dar va vom notifica daca este cazul.

Cookie-uri

Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru a va distinge de alti utilizatori ai site-ului nostru.  Acest lucru ne ajuta sa va oferim o buna experienta atunci cand ne vizitati site-ul si ne permite sa il imbunatatim.

Un cookie este un mic fisier de litere si numere pe care il stocam in browserul dumneavoastra sau pe hard drive-ul calculatorului dumneavoastra daca sunteti de acord.  Cookie-urile contin informatii care sunt transferate pe hard-drive-ul calculatorului dumneavoastra.

 

Puteti bloca cookie-urile prin activarea setarilor in browser-ul dumneavoastra, care va permite sa refuzati setarea tuturor sau numai a anumitor cookie-uri.   Totusi, daca utilizati setarile browserului dumneavoastra pentru a bloca toate cookie-urile (inclusiv cookie-urile esentiale) este posibil sa nu puteti accesa toate sau unele parti ale site-ului nostru.

 

Utilizam urmatoarele cookie-uri:

  • Cookie-uri esentiale. Acestea sunt cookie-uri necesare pentru operarea site-ului nostru. Acestea includ, de exemplu, cookie-uri care va permit sa va logati in zonele sigure ale site-ului nostru.
  • Cookie-uri analitice/de performanta. Acestea ne permit sa recunoastem si sa calculam numarul de vizitatori si sa vedem cum se comporta vizitatorii pe site-ul nostru atunci cand il folosesc. Acest lucru ne ajuta sa imbunatatim modul in care functioneaza site-ul nostru, de exemplu, asigurandu-ne ca utilizatorii descopera mai usor ceea ce cauta. Acestea sunt informatii statistice si nu identifica nicio persoana.
  • Cookie-uri de functionalitate. Acestea sunt utilizate pentru a va recunoaste atunci cand reveniti pe site-ul nostru. Acest lucru ne permite sa personalizam continutul site-ului nostru pentru dumneavoastra, sa va intampinam cu numele dumneavoastra si sa tinem minte preferintele dumneavoastra (de exemplu, alegerea dumneavoastra a limbii sau a regiunii).
  • Cookie-uri de orientare. Aceste cookie-uri inregistreaza vizita dumneavoastra pe site-ul nostru, paginile pe care le-ati accesat si link-urile pe care le-ati urmat. Vom utiliza aceste informatii pentru a ne face site-ul si reclamele afisate pe acesta mai relevante pentru interesele dumneavoastra

Va rugam sa retineti ca tertii (inclusiv, de exemplu, retelele de publicitate si furnizorii de servicii externe precum serviciile de analiza a traficului pe Internet) pot utiliza cookie-uri asupra carora noi nu avem niciun control.   Aceste cookie-uri pot fi cookie-uri analitice/de performanta sau cookie-uri de orientare.  Orice informatii culese de acesti terti vor fi reglementate de propria lor politica de confidentialitate/cookie-uri.

Cum utilizam datele dumneavoastra cu caracter personal

Vom folosi datele dumneavoastra cu caracter personal doar cand ne permite legea. Cel mai adesea vom utiliza datele dumneavoastra cu caracter personal in urmatoarele situatii:

  • Cand trebuie sa indeplinim contractul pe care il vom incheia sau pe care l-am incheiat cu dumneavoastra
  • Cand este necesar pentru interesele noastre legitime si interesele dumneavoastra, iar drepturile fundamentale nu depasesc acele interese.
  • Cand trebuie sa respectam o obligatie legala sau de reglementare.

In general, intrucat datele cu caracter personal pe care le prelucram rezulta din contractul incheiat cu dvs. de furnizare servicii sau bunuri, nu ne bazam pe consimtamant ca baza legala pentru prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal cu exceptia transmiterii comunicarilor de marketing apartinand tertilor via email sau mesaje text.  Aveti dreptul sa va retrageti consimtamantul pentru marketing in orice moment contactandu-ne in acest sens.

Scopul in care vom utiliza datele dumneavoastra cu caracter personal

Va prezentam mai jos, sub forma de tabel, o descriere a tuturor modurilor in care intentionam sa utilizam datele dumneavoastra cu caracter personal si a bazelor legale pe care ne intemeiam scopul.  Am identificat, de asemenea, care sunt interesele noastre legitime acolo unde este cazul.

De retinut ca putem prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal din mai multe motive legale, in functie de scopul specific pentru care le utilizam.

 

Scop/Activitate Tip de date: Baza legala pentru prelucrare, inclusiv baza de interes legitim
Pentru inregistrarea dumneavoastra drept client nou (a) Identitate

(b) Contact

Executarea unui contract cu dumneavoastra
Pentru prelucrarea si livrarea comenzii dumneavoastra, inclusiv:

(a) gestionarea platilor, a taxelor si tarifelor

(b) colectarea si recuperarea banilor datorati catre noi

(a) Identitate

(b) Contact

(c) Financiare

(d) Tranzactii

 

(a) Executarea unui contract cu dumneavoastra

(b) Necesare pentru interesele noastre legitime (pentru recuperarea datoriilor din cauza noastra)

Pentru gestionarea relatiei noastre cu dumneavoastra, care va include:

(a) Notificarea despre modificarile la termenii nostri sau la politica de confidentialitate

(b) Solicitarea sa lasati o revizie sau sa raspundeti la un sondaj

(a) Identitate  (fara CNP)

(b) Contact

(c) Profil

 

(a) Executarea unui contract cu dumneavoastra

(b) Necesare pentru respectarea unei obligatii legale

(c) Necesare pentru interesele noastre legitime (de a ne pastra inregistrarile actualizate si de a studia modul in care clientii ne utilizeaza produsele/serviciile)

Pentru a va permite sa participati la o tragere la sorti, la un concurs sau sa completati un sondaj (a) Identitate (CNP-ul va fi folosit doar in vederea indeplinirii obligatiilor fiscale si doar pentru castigatorii tragerilor la sorti sau ai concursurilor)

(b) Contact

(c) Profil

(d) Utilizare

 

(a) Executarea unui contract cu dumneavoastra

(c) Necesare pentru interesele noastre legitime (de a studia modul in care clientii nostri utilizeaza produsele/serviciile noastre, de a le dezvolta si de a ne creste afacerea)

Pentru a administra si proteja afacerea noastra si acest site (inclusiv diagnosticarea erorilor, analiza datelor, testare, intretinerea sistemului, suport, raportare si gazduire de date) (a) Identitate (fara CNP)

(b) Contact

(c) Tehnice

(a) Necesare pentru interesele noastre legitime (pentru desfasurarea afacerii noastre, pentru furnizarea unor servicii de administrare si IT, securitatea retelei, pentru a preveni frauda si in contextul unei reorganizari a afacerii sau a exercitarii restructurarii grupului)

(b) Necesare pentru respectarea unei obligatii legale

Pentru a livra continutul site-ului relevant si reclame catre dumneavoastra si pentru a masura sau a intelege eficienta reclamelor pe care vi le afisam (a) Identitate (fara CNP_

(b) Contact

(c) Profil

(d) Utilizare

(e) Tehnice

(c) Necesare pentru interesele noastre legitime (pentru a studia modul in care clientii utilizeaza produsele/serviciile noastre, pentru a le dezvolta si pentru a ne creste afacerea si pentru a informa despre strategia noastra de marketing)
Utilizarea analizei de date pentru a imbunatati site-ul nostru, produsele/serviciile, marketingul, experientele si relatiile cu clientii (a) Tehnice

(b) Utilizare

Necesare pentru interesele noastre legitime (pentru a defini tipurile de clienti pentru produsele si serviciile noastre, pentru a actualiza site-ul nostru si a-l face relevant, pentru a ne dezvolta afacerea si pentru a informa despre strategia noastra de marketing)
Pentru a va face sugestii si recomandari despre produsele sau serviciile care prezinta interes pentru dumneavoastra (a) Identitate (fara CNP)

(b) Contact

(c) Tehnice

(d) Utilizare

(c) Profil

(c) Necesare pentru interesele noastre legitime (pentru a ne dezvolta produsele/serviciile si pentru a ne creste afacerea)

 

Marketing

Facem tot posibilul sa va oferim sa faceti propriile alegeri cu privire la anumite utilizari de date cu caracter personal, in special in marketing si publicitate.

 

Putem utiliza identitatea dumneavoastra, datele de contact, datele tehnice, datele de utilizare si datele de profil pentru a forma o imagine asupra a ceea ce consideram ca doriti sau aveti nevoie sau ceea ce prezinta interes pentru dumneavoastra.  Astfel, putem decide care produse, servicii si oferte sunt relevante pentru dumneavoastra (noi numim acest proces marketing).

Veti primi comunicari de marketing din partea noastra daca ati achizitionat bunuri sau servicii de la noi sau daca ne-ati furnizat datele dumneavoastra atunci cand v-ati inscris intr-un concurs sau v-ati inregistrat pentru o promotie  sau daca ati v-ati exprimat consimtamantul prin alte metode, si pana cand v-ati exprimat dorinta de opt out a respectivei comunicari de marketing.

 

Marketing-ul tertilor

Vom obtine consimtamantul dumneavoastra expres inainte de a comunica datele dumneavoastra personale unei societati din afara grupului nostru de societati in scopuri de marketing.

 

Dezabonare

Puteti sa ne solicitati sa oprim transmiterea catre dumneavoastra a mesajelor de marketing in orice moment prin logarea pe site si bifarea sau debifarea casutelor relevante pentru a ajusta preferintele dumneavoastra de marketing sau prin accesarea link-urilor de dezabonare de la orice mesaj de marketing trimis dumneavoastra sau prin contactarea noastra in orice moment la adresa de e-mail: optout@m24seven.com.

Modificarea scopului

Vom utiliza datele dumneavoastra cu caracter personal numai in scopul pentru care le-am colectat, cu exceptia cazului in care consideram in mod rezonabil ca trebuie sa le utilizam pentru alte motive si scopuri, iar acele motive si scopuri sunt compatibile cu scopul original.

In cazul in care trebuie sa utilizam datele dumneavoastra cu caracter personal intr-un alt scop, va vom notifica si va vom explica baza legala care ne permite sa facem acest lucru.

Va rugam sa retineti ca putem prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal fara cunostinta sau consimtamantul dumneavoastra, in conformitate cu regulile de mai sus, atunci cand acestea sunt solicitate sau permise de lege.

Divulgarea datelor dumneavoastra cu caracter personal

Putem comunica datele dumneavoastra cu caracter personal partilor stabilite mai jos in scopul stabilit in tabelul de mai sus:

  1. i) Tertii carora alegem sa vindem, sa transferam sau sa fuzionam parti din afacerea sau activele noastre. Alternativ, putem intentiona sa achizitionam alte afaceri sau sa fuzionam cu acestea. In cazul in care are loc o schimbare in afacerea noastra, atunci noii proprietari pot utiliza datele dumneavoastra cu caracter personal in acelasi mod care este stabilit in aceasta notificare de confidentialitate.

Solicitam tuturor tertilor sa respecte securitatea datelor dumneavoastra cu caracter personal si sa le trateze in conformitate cu legea.  Nu permitem furnizorilor nostri de servicii terti sa utilizeze datele dumneavoastra cu caracter personal in propriile scopuri si nu le permitem sa prelucreze datele dumneavoastra cu caracter personal decat in scopurile specificate si in conformitate cu instructiunile noastre.

 

  1. ii) In cazul in care primim o reclamatie de la un tert in care dumneavoastra ati utilizat serviciul intr-un mod care este ilegal (de exemplu, daca exista o presupusa incalcare a dreptului de autor). Daca primim o astfel de reclamatie, putem utiliza adresa dumneavoastra IP pentru a va notifica. Cu exceptia cazului in care suntem obligati prin lege, nu vom divulga informatiile dumneavoastra cu caracter personal reclamantului.

 

iii) Putem retine, de asemenea, anumite informatii cu privire la utilizarea serviciilor internet pentru a respecta legea.  Vom divulga aceste informatii atunci cand vom fi obligati legal sa facem acest lucru.

Securitatea datelor

Am implementat masuri de securitate adecvate pentru a impiedica pierderea accidentala, utilizarea sau accesarea datelor dumneavoastra cu caracter personal intr-un mod neautorizat, modificarea sau divulgarea acestora.  In plus, limitam accesul la datele dumneavoastra cu caracter personal acelor angajati, agenti, antreprenori si altor terti care au nevoie sa le cunoasca in scopul desfasurarii afacerilor.  Acestia vor prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal numai conform instructiunilor noastre si sunt supusi unei obligatii de confidentialitate.

Am implementat proceduri pentru a trata orice incalcare de date cu caracter personal suspecta si va vom notifica pe dumneavoastra si orice autoritate de reglementare aplicabila cu privire la o incalcare in cazul in care suntem obligati legal sa facem acest lucru.

Retinerea datelor

Cat timp veti folosi datele mele cu caracter personal?

Vom retine datele dumneavoastra cu caracter personal doar atat timp cat este necesar pentru a indeplini scopurile pentru care le-am colectat, inclusiv in scopul indeplinirii cerintelor juridice, contabile sau de raportare.

Pentru a determina perioada adecvata de retinere a datelor cu caracter personal, luam in considerare cantitatea, natura si sensibilitatea datelor cu caracter personal, riscul potential de dauna din utilizarea sau divulgarea neautorizata a datelor dumneavoastra cu caracter personal, scopul in care prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal si daca putem atinge acel scop prin alte mijloace si cerintele legale aplicabile.

In anumite circumstante ne puteti solicita sa stergem datele dumneavoastra: vezi mai jos pentru informatii suplimentare.

In unele circumstante putem face anonime datele dumneavoastra cu caracter personal (astfel incat sa nu mai fie asociate cu dumneavoastra) in scop de cercetare sau statistic, caz in care putem utiliza aceste informatii pe termen nelimitat fara vreo notificare suplimentara catre dumneavoastra

Drepturile dumneavoastra legale

 

In anumite circumstante, aveti drepturi conform legislatiei privind protectia datelor dumneavoastra cu caracter personal. Aceste drepturi sunt enumerate mai jos:

  • Solicitarea accesului la datele dumneavoastra cu caracter personal.
  • Solicitarea corectarii datelor dumneavoastra cu caracter personal.
  • Solicitarea stergerii datelor dumneavoastra cu caracter personal.
  • Obiectarea privind prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal.
  • Solicitarea restrictiei prelucrarii datelor dumneavoastra cu caracter personal.
  • Solicitarea transferului datelor dumneavoastra cu caracter personal.
  • Dreptul de a retrage consimtamantul.

In cazul in care doriti sa exercitati oricare dintre drepturile prevazute mai sus, ne puteti contacta in orice moment in timpul programului normal de lucru la M247 Europe S.R.L., adresa: Mun. Bucuresti, Sos. Fabrica de Glucoza nr. 11B, etaj 1, sector 2.

In principiu nu percepem nicio taxa

Nu va trebui sa platiti o taxa pentru a avea acces la datele dumneavoastra cu caracter personal (sau pentru a exercita oricare dintre celelalte drepturi).  Totusi, putem percepe o taxa rezonabila daca solicitarea dumneavoastra este in mod clar nefondata, repetitiva sau exagerata.  Alternativ, putem refuza sa dam curs solicitarii dumneavoastra in aceste situatii.

Informatii necesare din partea dumneavoastra

Va putem solicita informatii specifice pentru a ne ajuta sa confirmam identitatea dumneavoastra si pentru a va  asigura dreptul de accesare a datelor dumneavoastra cu caracter personal (sau pentru a exercita oricare dintre celelalte drepturi ale dumneavoastra).  Aceasta este o masura de securitate pentru a ne asigura ca datele cu caracter personal nu sunt divulgate niciunei persoane care nu are dreptul sa le primeasca.  Va putem contacta, de asemenea, pentru a va ruga sa ne transmiteti informatii suplimentare in legatura cu solicitarea dumneavoastra pentru a accelera raspunsul nostru.

Termenul limita de raspuns

Incercam sa raspundem tuturor solicitarilor legitime in termen de 30 (treizei) de zile.  Ocazional, acest termen poate fi depasit daca solicitarea dumneavoastra este complexa sau ati depus mai multe solicitari. In acest caz, va vom notifica si va vom tine la curent.

BAZA LEGALA

Interesul legitim: inseamna interesul afacerii noastre in conducerea si gestionarea activitatii noastre pentru a ne permite sa va oferim cel mai bun serviciu/produs si cea mai buna si mai sigura experienta.  Ne asiguram ca evaluam si echilibram orice potential impact asupra dumneavoastra (atat pozitiv cat si negativ) si drepturile dumneavoastra inainte sa prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal pentru interesele noastre legitime. Nu utilizam datele dumneavoastra cu caracter personal pentru activitati in care interesele noastre sunt depasite de impactul asupra dumneavoastra (cu exceptia cazului in care avem consimtamantul dumneavoastra sau altfel ni se solicita prin lege sau avem permisiunea prin lege).  Contactandu-ne, puteti obtine mai multe informatii despre modul in care evaluam interesele noastre legitime fata de orice potential impact asupra dumneavoastra cu privire la activitati specifice.

Executarea contractului: inseamna prelucrarea datelor dumneavoastra in cazul in care este necesar pentru executarea unui contract la care sunteti parte sau pentru luarea de masuri la cererea dumneavoastra inainte de a incheia un astfel de contract.

Respectarea unei obligatii legale sau de reglementare: inseamna prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal atunci cand este necesar pentru conformitatea cu o obligatie legala sau de reglementare la care suntem supusi.

TERTI

Terti interni

Alte societati din Grupul nostru, care actioneaza in calitate de operatori sau persoane imputernicite de operatori.

Terti externi

  • Furnizorii de servicii care actioneaza in calitate de imputerniciti ai nostri pentru a ne asista la furnizarea serviciilor noastre catre dumneavoastra.
  • Consilierii profesionali actioneaza in calitate de operatori sau persoane imputernicite de operatori, inclusiv avocati, bancheri, auditori si asiguratori care furnizeaza consultanta, servicii bancare, juridice, de asigurare si contabile.
  • Autoritati ale statului sau alte entitati guvernamentale care pot solicita date cu caracter personal, precum si autoritatile fiscale, vama, registrarii pentru numele de domenii Internet (zona .ro) si alti registri pentru nume de domenii.

DREPTURILE DUMNEAVOASTRA LEGALE

Aveti dreptul de a:

Solicita acces la datele dumneavoastra cu caracter personal (cunoscute drept „solicitare de acces la date cu caracter personal”). Acest lucru va permite sa primiti o copie a datelor cu caracter personal pe care le detinem despre dumneavoastra si sa verificati ca le prelucram in mod legal.

Solicita corectarea datelor cu caracter personal pe care le detinem despre dumneavoastra. Acest lucru va permite sa corectati orice date incomplete sau inexacte pe care le detinem despre dumneavoastra, desi este posibil sa avem nevoie sa verificam acuratetea noilor date pe care ni le furnizati.

Solicita stergerea datelor dumneavoastra cu caracter personal. Acest lucru va permite sa ne solicitati stergerea sau eliminarea datelor cu caracter personal in cazul in care nu exista un motiv bun pentru care sa continuam prelucrarea acestora. Aveti, de asemenea, dreptul de a ne solicita stergerea sau eliminarea datelor dumneavoastra cu caracter personal in cazul in care v-ati exercitat cu succes dreptul de a va opune prelucrarii (vezi mai jos), in cazul in care este posibil sa va fi prelucrat informatiile in mod ilegal sau in cazul in care ni se solicita stergerea datelor dumneavoastra cu caracter personal pentru a respecta legislatia locala. Cu toate acestea, va rugam sa retineti ca este posibil sa nu putem respecta intotdeauna solicitarea dumneavoastra de stergere din motive juridice specifice care va vor fi notificate, daca este cazul, la momentul solicitarii.

Obiectarea privind prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal in cazul in care ne bazam pe un interes legitim (sau pe cele ale unui tert) si exista ceva in situatia dumneavoastra particulara care va determina sa doriti sa obiectati prelucrarii din acest motiv, intrucat simtiti ca acest lucru are un impact asupra drepturilor si libertatilor dumneavoastra fundamentale. Aveti, de asemenea, dreptul de a obiecta in cazul in care prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal in scopuri de marketing direct. In unele cazuri, putem demonstra ca avem motive legitime convingatoare pentru a va prelucra informatiile care va depasesc drepturile si libertatile.

Solicitarea restrictiei de prelucrare a datelor dumneavoastra cu caracter personal. Acest lucru va permite sa ne solicitati suspendarea prelucrarii datelor dumneavoastra cu caracter personal in urmatoarele situatii: (a) in cazul in care doriti sa stabiliti exactitatea datelor; (b) in cazul in care utilizarea noastra a datelor este ilegala, dar nu doriti sa le stergem; (c) in cazul in care aveti nevoie sa pastram datele, chiar daca nu mai avem nevoie de acestea, intrucat doriti sa stabiliti, sa exercitati sau sa aparati revendicari juridice; sau (d) ati obiectat cu privire la folosirea de catre noi a datelor dumneavoastra, dar avem nevoie sa verificam daca avem motive legale imperative pentru a le folosi.

Solicitare de portabilitate a datelor dumneavoastra cu caracter personal pentru dumneavoastra sau un tert. Va vom furniza dumneavoastra, sau unui tert pe care l-ati ales, datele cu caracter personal intr-un format structurat, utilizat in mod obisnuit, care poate fi citit de masina. Va rugam sa retineti ca acest drept se aplica numai pentru informatiile automate asupra carora v-ati dat consimtamantul initial pentru ca noi sa le putem utiliza sau in cazul in care am utilizat informatiile pentru a executa un contract cu dumneavoastra

Retragerea consimtamantului in orice moment in care ne bazam pe consimtamant pentru prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal. Cu toate acestea, acest lucru nu va afecta legalitatea niciunei prelucrari efectuate inainte de a va retrage consimtamantul. In cazul in care va retrageti consimtamantul, este posibil sa nu putem furniza anumite produse sau servicii catre dumneavoastra Va vom informa daca este cazul in momentul retragerii consimtamantului.