Esti fluent in SaaS?
Noi ne ocupam de infrastructura,
platforme si solutii cloud

Industria platformelor Software as a Service a crescut atat de rapid incat a surprins mediul de afaceri. Se asteapta ca serviciile publice de cloud sa produca 383 milioane de dolari pana in 2020, in timp ce doar piata serviciilor SaaS va atinge aproximativ 76 milioane de dolari conform unui studiu realizat de Gartner. Detinerea unor solutii traditionale este mult mai costisitoare decat o solutie SaaS, mai ales ca sunt necesare investitii cu privire la infrastructura, resurse IT, instalare, optimizare si altele. Asadar, nu ne mai mira expresia `fara SaaS, fara profit`.

Ca orice alta companie ce produce solutii software, probabil ai luat deja in considerare implementarea unei solutii de cloud. Daca nu, SaaS ar trebui sa fie una dintre prioritatile de pe lista de investitii. Sau poate ca reprezinti o companie ce dezvolta solutii SaaS si care ofera oportunitati flexibile si atractive din punct de vedere financiar companiilor si consumatorilor finali.

Poti avea incredere in infrastructura noastra si in Serverele Virtuale Private, care au aceleasi functionalitati ca si computerele dedicate.

Solutia de Cloud oferita de M247 dispune de:

  • O platforma rezistenta si scalabila

  • Acces la Internet de mare viteza pentru aplicatii

  • Scalabilitate in timp real