De acum, business-ul tau beneficiaza de si mai multe datorita inovatiei, pasiunii si suportului acordat de M247.

M247 este furnizorul de servicii de conectivitate si infrastructura de internet cu cea mai rapida dezvoltare din Europa si Romania. Iti oferim conectivitate la Internet la cele mai mari viteze de pe piata, pentru ca tu sa beneficiezi de mai multa flexibilitate de-a lungul retelei noastre globale ultra-securizate – proiectata pentru a-ti mentine in siguranta datele si reteaua, 24/7.

Credem intr-o conectivitate fara compromisuri, de aceea ai MAI MULTA scalabilitate pentru gazduirea datelor tale si o conectivitate la internet asa cum numai noi iti putem oferi, 24/7.

Istorie si expansiune

Infiintata in 2000, M247 a reusit sa devina una dintre cele mai importante companii de conectivitate la internet, avand o infrastructura tehnica solida. Cu 6 birouri in Marea Britanie si Romania, M247 detine cele mai ecologice data centere din Romania si o retea globala conectata direct la 18 puncte de Internet Exchange, inclusiv Bucuresti, New York, Londra, Singapore, Amsterdam sau Frankfurt.

Data Center-ele noastre au 1.2 PUE si sunt acreditate ISO, fiind printre cele mai ecologice din Europa. Nu avem nevoie de certificate verzi sau de plantarea unor arbori – pur si simplu folosim mai putina energie electrica decat competitorii nostri.

Povestea noastra

Povestea de succes M247 este sustinuta de companii ca Antena TV Group, Star Net, Ollala, Good Afternoon si multe altele, reafirmand astfel viziunea noastra: mai multa productivitate si eficienta.

Cu 230 de angajati in Marea Britanie si Europa si o retea globala, oferim o conexiune la Internet asa cum numai noi putem. Dispunem de echipamente si tehnologii de ultima generatie pentru a-ti oferi si mai multa stabilitate si conectivitate, 24/7.

Solutiile M247 de conectivitate, hosting si securitate pentru companii mari si IMM-uri, cat si pentru institutiile publice din Romania, Marea Britanie si multe alte tari, au in spate infrastructura si echipamentele necesare pentru ca orice business sa atinga nivelul de succes dorit.

Serviciile noastre:

M-Connect

M-Host

M-Secure

Suport tehnic exceptional

Suntem una dintre cele mai de incredere companii de conectivitate, oferind solutii la un nivel nemaintalnit in industria de telecom. Echipa noastra de specialisti ofera suport tehnic 24/7/365, fiind sustinuta de SLA-uri fara precedent, asa cum e cel de 5 ore pentru fibra si o disponibilitate a retelei de 99.95%. Cu astfel de caracteristici, nu este de mirare ca nivelul de satisfactie al clientilor nostri este de 98%.
Mai mult, iti putem conecta business-ul in doar 25 de zile. Odata conectat, poti beneficia de un nivel unic de scalabilitate al latimii de banda.

Reteaua noastra

Detinem propria noastra retea, flota de vehicule si o echipa de ingineri calificati, ceea ce inseamna ca nu depindem de niciun furnizor tert. Asadar, clientii M247 au un singur punct de contact – un singur furnizor care poate oferi o gama integrala de servicii, de la alegerea solutiei potrivite pentru tine pana la implementarea completa a acesteia.