Conectivitate Infinita
pentru Companiile Media,
de Gambling si Gaming

Industria de Gaming si Media se bucura de un mare succes, oportunitatile de business cresc in fiecare an, iar ecosistemul online se dezvolta rapid datorita cresterii numarului de consumatori. In 2021 sunt asteptate cheltuieli media care vor creste pana la 2.2 trilioane $.

Industria de pariuri este foarte activa, iar jocurile traditionale de casino online, loterie, bingo sau pariuri sportive atrag un numar tot mai mare de fani. In ultimii 10 ani castigurile s-au dublat si se asteapta ca piata sa se extinda proportional si in viitor.

Daca detii sau lucrezi intr-o companie de Pariuri, Jocuri sau Media, probabil stii cat de importanta este stabilitatea afacerii online in perioade de cresteri rapide. Daca esti familiar cu termeni precum: Conectivitate de Retea, Servere dedicate, MPLS, Protectie DDoS, Colocare, Conditii Legale, cu siguranta iti doresti sa imbunatatesti eficienta intregii conexiuni.

M247 este furnizorul cu cea mai rapida crestere a infrastructurii de conectivitate si internet din Romania, Europa, Asia, si America de Nord.

Noi oferim cele mai multe optiuni pentru conectivitate si viteza. Suntem cel mai de incredere partener pentru Business-ul tau din Media si Online Gaming si iti oferim

Companiile de Online Gambling

  • Licenta ONJN (Oficiul National pentru Jocuri de Noroc), pentru gazduirea infrastructurii jocurilor de noroc
  • Latenta scazuta si interconectare directa cu majoritatea furnizorilor locali din fiecare locatie M247 pentru a asigura o experienta de gambling online optima
  • Protectie DDOS cu hardware optimizat pentru enterprise
  • Suport tehnic experimentat M247 si un timp de raspuns sub 15 minute

Companiile de Gaming si Media

  • Latenta scazuta si interconectare directa cu majoritatea furnizorilor locali din fiecare locatie M247, pentru o experienta optima de streaming
  • Retea impresionanta cu multiple locatii si capacitate mare de interconectare directa cu furnizorii de EYEBalls
  • Portofoliu pentru companii disponibil pentru servicii precum Private Cloud , IaaS si Infrastructura CDN
  • Protectie DDoS cu hardware de tip enterprise optimizat pentru jocurile online

Concentreaza-te doar pe cresterea business-ului tau online si lasa in seama noastra preocuparile pentru conexiune la internet, securitate si infrastructura de retea. Ai mai multe intrebari? Hai sa vorbim!