DE-CIX Frankfurt, Amsterdam Internet Exchange (AMSIX), London Internet Exchange (LINX), IX Manchester, Budapest IX (BIX), EdgeIX, Peering.cz (Czech Republic), RONIX, Balcan-IX sau Interlan (Romania).

De asemenea, suntem prezenti si in LONAP London, Equinix-IX Paris, Equinix-IX New York.

Solutiile M247 BGP IP Transit le permit furnizorilor de servicii de Internet, de continut si de aplicatii, precum si operatorilor sa le ofere clientilor lor conectivitate la Internet fara precedent cu o latenta scazuta.

Beneficiaza de solutii scalabile si eficiente de administrare a traficului de Internet, precum si de o banda flexibila.

  • Acces imediat la multiple puncte de peering si la retelele operatorilor globali
  • Niveluri inalte de redundanta la costuri reduse
  • Permite operatorilor ISP si integratorilor de sistem mai mici sa apara ca ISP-uri
  • Reduce numarul de hop-uri (numarul de treceri prin routere ale traficului pana la destinatie).

BGP IP Transit Partial

Amsterdam, Bruxelles, Bucuresti, Budapesta, Frankfurt, Londra, Los Angeles, Madrid, Manchester, Miami, Milano, New York, Paris, Praga, Singapore, Sofia, Viena, Zurich

Aceste rute sunt, de fapt, rezultatul activitatii noastre publice si private de peering. Traficul se desfasoara end-to-end pe reteaua noastra dedicata de peste 1Tbps, complet redundanta, avand ca rezultat o performanta uimitor de rapida si un nivel neegalat de fiabilitate.

Fiind o solutie extrem de eficienta de conectivitate, aceasta ofera rute cu latenta scazuta si pret redus catre un numar mare de destinatii de pe Internet.  Aceasta solutie nu poate oferi o conectivitate globala, doar daca vine in completarea unei conectivitati BGP IP Globale (care poate proveni de la noi sau de la un alt operator).

Beneficiile majore ale acestui serviciu includ:

  • Costuri semnificativ scazute de IP Transit
  • Niveluri ridicate de redundanta
  • Cele mai bune rute de conectare la Internet

BGP IP Transit Direct Tier-1

BGP IP Transit Direct Tier-1 reprezinta o sesiune directa BGP cu operatorul, iar accesul este disponibil fie printr-o interconectare M247 Layer-2 fie, cel mai frecvent, printr-un acces direct Layer-1 la reteaua operatorului.

Puterea noastra masiva de cumparare ne permite sa iti oferim cele mai competitive preturi din industrie, de aceea, nu ezita sa ne contactezi pentru a beneficia de cea mai buna oferta de pe piata.

Oferim capacitati de banda care pornesc de la 10Mbps pana la 100Gbps disponibile in toate locatiile noastre.

BGP IP Transit Global

Solutia M247 BGP IP Global este disponibila fie sub forma de rutare statica, fie ca feed BGP dinamic, reprezentand un serviciu combinat IP transit Tier-2 compus din cca. 70% rute directe de conectare la internet alaturi de 30% rute ale operatorilor globali Tier-1 atent selectionati si monitorizati.

Beneficiezi de capacitati de banda care pornesc de la 10Mbps pana la 100Gbps disponibile in toate locatiile noastre.

Puterea noastra masiva de cumparare ne permite sa oferim cele mai competitive preturi din industrie, asa ca, nu ezita sa ne contactezi pentru a beneficia de cea mai buna oferta de pe piata. Ia legatura cu noi pentru alte intrebari. Vezi aici lista de POP-uri.

Beneficii:

  • Costuri semnificativ scazute de IP Transit
  • Capacitati de banda de la 10Mbps pana la 100Gbps
  • Este disponibil in toate centrele noastre de date si in cele in care prezenta