Proiecte
recente

Mediul de business extrem de competitiv este o provocare pentru orice companie. Competitia pentru atentia consumatorilor este, de cele mai multe ori, acerba si doar companiile care sunt capabile sa indeplineasca asteptarile consumatorilor reusesc sa aiba succes.

La M247 intelegem aceste nevoi ale companiilor de a ramane in top si depunem toate eforturile pentru a asigura securitatea, stabilitatea, conformitatea si conectivitatea tuturor platformelor digitale.

Majoritatea clientilor nostri s-au confruntat cu aceste provocari inainte de a colabora cu noi. Acestia aveau nevoie, in primul rand, de un furnizor de servicii de incredere, capabil sa puna la dispozitia lor cele mai avansate tehnologii pentru a asigura o conectivitate stabila.

In acelasi timp, companiile aveau nevoie de un furnizor care poate raspunde prompt in situatiile de criza. In fiecare dintre aceste proiecte, echipa M247 a reusit sa depaseasca asteptarile clientilor si sa ajute la indeplinirea obiectivelor propuse.

De la Servere Dedicate si pana la sisteme avansate de securitate pentru protectia companiilor de atacurile cibernetice, echipa M247 a reusit sa ofere serviciile dorite cu dedicare si profesionalism.

Citeste mai jos multe detalii despre aceste proiecte.

Ce spun clientii

caret-down caret-up caret-left caret-right

Am decis sa continuam colaborarea cu echipa M247 datorita disponibilitatii lor, a suportului 24/7/365 si a profesionalismului. Am inceput colaborarea cu un contract de leasing operational, dar ne vom pastra serverele in centrele lor de date deoarece sunt foarte bine echipate si performante. Aceasta colaborare este exact ceea ce aveam nevoie pentru a mentine functionalitatea si securitatea platformei noastre online.

Miniprix

Am inceput colaborarea cu M247 in 2015 si am fost foarte surprinsi de atitudinea lor proactiva si de serviciile lor de suport tehnic. Echipele comerciale si tehnice au reusit sa rezolve solicitarile noastre intr-un timp foarte scurt si au contribuit la performantele de care suntem foarte mandri astazi. Am avut multiple provocari cu securitatea platformelor, dar sistemul DDOS oferit de M247 s-a dovedit a fi extrem de eficient in a stabiliza reteaua si a purifica traficul.
Antena Group este o poveste de succes si in spatele cortinei fiecare realizare are nevoie de un partener de incredere, care ofera suport si reuseste sa rezolve provocarile tehnice care pot aparea in orice moment.

Antena Group

Colaborarea nostra cu M247 a inceput atunci cand am decis sa ne schimbam furnizorul de servicii pe care il aveam in acel moment. Calitatea suportului tehnic a fost esential in procesul de migrare a datelor de la un furnizor la altul. M247 a oferit servicii impecabile in ceea ce priveste suportul, iar solutiile oferite de ei au raspuns perfect nevoilor noastre. Scalabilitatea asigurata de M247 ne-a ajutat, de asemenea, sa imbunatatim performanta platformei cu un buget optim.

Arthur Radulescu, CEO at shopMania

M247 este furnizorul cu cea mai rapida crestere a infrastructurii de conectivitate si internet din Europa, Asia, si America de Nord.

M247 ofera cele mai eficiente servicii de hosting si conectivitate decat orice alt furnizor de pe piata. Asiguram companiilor oportunitatea de a combina diferite platforme cu o scalabilitate ridicata si o conexiunea la Internet de mare viteza pentru a obtine rezultatele dorite.

Verifica sectiunea de servicii si afla cum te putem ajuta sa-ti cresti afacerea.

Concentreaza-te doar pe cresterea afacerii tale si lasa in seama noastra preocuparile pentru conexiunea la internet, securitate si infrastructura de retea.