Mai multa securitate cibernetica,
stocare si putere de calcul in Cloud
pentru industria financiara

Pietele in continua transformare, tranzactiile online, inteligenta artificiala menita sa optimizeze traseele clientilor, digitalizarea si noile tehnologii sunt metrici pentru viitorul serviciilor financiare. Tehnologia financiara deschide mai multe oportunitati pentru clienti in lumea monedelor digitale, atat in termeni de tranzactii, cat si pentru depuneri. Raportul FinTech Global 2017 realizat de PWC releva ca pana in 2020, 77% dintre institutiile financiare vor adopta tehnologia blockchain, iar pana la 82% vor initia un parteneriat FinTech in urmatorii 3-5 ani.

In contextul tranzactiilor rapide ce au loc in mediul online pe plan international, conexiunea la internet este elementul de baza al performantei in afaceri.

Reprezinti o institutie financiara care trece printr-un proces major de transformare digitala?

Alege M247 pentru solutii de conectare mai rapide si mai convenabile, monitorizare proactiva 24/7/365, timp de raspuns de 15 minute pentru tichetele de suport deschise, precum si pentru protectia inalta si reactia rapida in cazul atacurilor cibernetice. Reteaua noastra asigura business-urilor o latime de banda simetrica si dedicata de pana la sau peste 10Gbps.

M247 ofera de asemenea servicii de colocare, servere dedicate, VPS si solutii sigure pentru orice nevoi in materie de securitate si putere de calcul in cloud.

Verifica pachetele noastre de solutii si nu ezita sa optezi pentru extra securitate, deoarece serviciile financiare au nevoie de un partener de lunga durata pentru viitor.