Mai multa securitate si conectivitate
pentru companiile
din Industria 4.0

Revolutia Industriala 4.0 este aici si deja reinventeaza modul in care companiile construiesc si dezvolta proiecte folosind noile tehnologii precum Internet of Things, Cloud Computing, Inteligenta Artificiala, Realitatea Virtuala si alte dispozitive inteligente si ecologice. Conectivitatea ramane cuvantul de baza care defineste procesul evolutiei de la idei, la implementare. In acest context, companiile din domeniul ingineriei, firmele de constructii si arhitectura, consultantii si specialistii in dezvoltare, trebuie sa ramana competitivi si sa foloseasca noile tehnologii. Transformarea digitala presupune o conectivitate stabila, sustinuta de o infrastructura cu multiple niveluri de redundanta. .

Europa are peste 300 de firme de constructii de mari dimensiuni, iar Top 100 al companiilor de arhitectura din lume, folosesc aplicatii in timp real, social VR, realitate augmentatata pentru obiecte si spatii virtuale, design generativ si metode de automatizare. Imagineaza-ti toate aceste procese desfasurandu-se cu o conectivitate lenta, latime de banda mica si securitate scazuta; ar avea de suferit intregul proces de inovatie, profitabilitatea si dezvoltarea proiectelor.

M247 este furnizorul cu cea mai rapida crestere a infrastructurii de conectivitate si internet din Romania, Europa, Asia, si America de Nord.

Noi oferim cele mai multe optiuni pentru conectivitate si viteza. Suntem cel mai de incredere partener pentru companii din domeniul Ingineriei, Constructii si Arhitectura.

Oferim companiei tale urmatoarele servicii:

  • Solutii customizate cu procesare masiva CPU/GPU
  • Solutii enterprise si premium cu 100% uptime garantat (putere, retea, racire)
  • Personal certificat in VMWARE/UNIX/WINDOWS Virtualizare si Baze de Date
  • Certificari ISO: ISO 9001, ISO 14001, ISO/IEC 27001

Mai multe beneficii dintr-o colaborare excelenta:

  • Servere Virtuale Private, functionale si performante ca dispozitivele dedicate
  • Servere dedicate exclusiv pentru compania ta
  • Website hosting, 99.9% uptime garantat
  • Centru de colocare neutru care asigura flexibilitate, scalabilitate si eficienta costurilor
  • Data Centere ultra moderne, puternic securizate si controlate climatic

Concentreaza-te doar pe cresterea business-ului tau si lasa in seama noastra preocuparile pentru conexiune la internet, securitate si infrastructura IT. Ai mai multe intrebari? Contacteaza-ne!