Orice comanda pe site-ul nostru implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate mai jos.

Termenii si conditiile generale se vor aplica tuturor vanzarilor de servicii de catre Societatea M247 Europe S.R.L. (denumita in cele ce urmeaza M24Seven), prin intermediul website-ului www.m247.ro catre Client. Daca nu acceptati termenii si conditiile prevazute in acest document, nu folositi site-ul M24Seven si serviciile oferite prin intermediul sau.

Termenii si conditiile generale sunt considerate acceptate de catre client prin efectuarea unei comenzi catre M24Seven si astfel prin intrarea in raporturi juridice cu M24Seven in urma confirmarii de catre M24Seven a comenzii, acestea reprezentand contractul de servicii care va guverna relatia contractuala dintre cele doua parti.

In conformitate cu prevederile legale, va informam faptul ca veti pierde dreptul la retragere dupa executarea completa a contractului de către M24Seven.

Termeni

Politica de utilizare acceptabila: politica de utilizare acceptabila (care poate fi modificata periodic) este publicata pe site-ul nostru www.m247.ro;

Client: Persoana fizica/juridica ce efectueaza o Comanda;

Prestator: Societatea M247 Europe SRL, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/3081/2015 CUI: RO30203422 cu sediul in Mun. Bucuresti. Sos. Fabrica de Glucoza nr. 11B, etaj 1, sector 2 (denumita in cele ce urmeaza M24Seven)

Servicii – orice servicii oferite de M247 Europe SRL, mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre M24Seven, Clientului.

Comanda – acordul dintre M24Seven si Client prin care M24Seven se obliga sa livreze serviciile, iar Clientul sa achite contravaloarea acestora.

Contract – o Comanda confirmata de catre Prestator.

Prin procesarea unei comenzi pe site-ul www.m247.ro, Clientul este de acord cu Termenii si conditiile website-ului. Acceptarea comenzii de catre M24Seven se considera finalizata in momentul confirmarii prin e-mail. Orice comanda neconfirmata de catre M24Seven nu va avea valoarea unui Contract.

Efectuarea comenzii

Dupa selectarea serviciilor dorite si adaugarea acestora in cosul de cumparaturi, Clientul va proceda la plata acestora conform metodelor de plata detaliate in sectiunea Modalitati de plata.

Clientii se obliga sa introduca in formular date complete, corecte si conforme cu realitatea. Inregistrarea domeniilor se realizeaza in concordanta cu legislatia in vigoare. M24Seven nu poate fi trasa la raspundere pentru orice pagube cauzate de furnizarea de catre clienti a unor informatii incorecte sau incomplete.

Clientul este de acord sa achite contravaloarea serviciilor noastre in avans pentru perioada de timp in care acestea sunt furnizate (lunar sau anual).

Serviciile oferite

 • inregistrare domenii internet (.ro, .com, .org, .net, .eu, .info, .name, .biz, .me, .co.uk, .org.uk, .me.uk, .uk)
 • servicii gazduire web SSD (Solid-State Drive)
 • servicii gazduire web servere VPS (Virtual Private Server)
 • servicii inchiriere servere dedicate
 • servicii colocare
 • emitere certificate SSL (Secure Sockets Layer)
 • furnizare servicii acces internet atat in Romania cat si in Europa
 • servicii de consultanta si suport IT
 • servicii administrare servere
 • reseller gazduire web SSD
 • vanzare echipamente IT

Detalii privind caracteristicile serviciilor ori produselor se pot gasi pe site la categoria respectiva ori vi le putem furniza telefonic ori prin e-mail in baza unei solicitari.

Tarife (preturi)

Tarifele afisate pe www.m247.ro sunt exprimate in EURO si nu contin TVA. Plata se face in RON la cursul oficial comunicat de Banca Nationala a Romaniei valabil in ziua efectuarii platii + 2%. M24Seven are dreptul de a modifica tarifele afisate pe www.m247.ro, dar si dreptul de a modifica caracteristicile pachetelor oferite.

Cele 2 p.p adaugate la cursul oficial comunicat de Banca Nationala a Romaniei au in vedere acoperirea costurilor M24Seven pentru comisioanele procesatorilor de plati bancare, spre exemplu Pay Pal, dar si a pierderilor provenind din schimburile valutare realizate de M24Seven, avand in vedere faptul ca furnizorii nostrii sunt raspanditi in intreaga Europa si astfel platile efectuate de noi sunt in valute variate. Daca sunteti client M24Seven, nu vor fi adaugate taxe aditionale la cardurile de credit, Pay Pal etc.

Pana la realizarea unei comenzi, M24Seven isi rezerva dreptul de a modifica preturile pentru serviciile oferite prin intermediul site-ului, in orice moment, iar M24Seven nu ofera garantii de pret sau rambursari in situatia unei reduceri a pretului sau a unei oferte promotionale ulterior achizitiei.

Modalitatea de plata

Plata online folosind cardul

Plata va putea fi efectuata online cu cardul prin platforma Netopia MobilPay, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2).

Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii.

Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, www.m247.ro foloseste platforma Netopia MobilPay.

Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa furnizati codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare, numele detinatorului si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura dumeaneavoastra (in functie de card, unele informatii pot lipsi).

Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul platformei Netopia MobilPay. www.m247.ro nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

Plata online prin PayPal

Plata va putea fi efectuata online si prin PayPal, prin utilizarea contului dvs. deschis la PayPal.

Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzactii.

Plata prin transfer bancar (ordin de plata)

Plata prin ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emise de M24Seven, transmise prin e-mail catre Client.

Procesarea comenzii si livrarea serviciilor se va efectua dupa confirmarea platii, in contul de mai jos, a facturii proformei emise.

Nume societatea: M247 Europe S.R.L.

Cont bancar: RO94BTRL03801202517102XX, deschis la Banca Transilvania

Cod unic inregistrare: 30203422

Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.

Suspendarea serviciilor in urma neplatii

M24Seven are dreptul de a suspenda orice serviciu furnizat dupa trecerea a 5 zile de la data scadentei de plata a serviciilor daca aceasta nu a fost efectuata.

Stergerea contului in urma neplatii

M24Seven are dreptul de a sterge definitiv toate datele serviciilor aferente dupa implinirea a 30 de zile de la data scadenta a platii serviciilor, daca aceasta nu a fost efectuata.

Dreptul de retragere

Fiecare dintre serviciile de gazduire, reseller, SSL si servere VPS beneficiaza de o garantie de 14 zile de rambursare integrala a sumei achitate. Daca nu sunteti complet satisfacuti de serviciile noastre in primele 14 zile, pretul platit va fi rambursat in totalitate in momentul in care o cerere va fi formulata catre departamentul de plati, e-mail billing (at) m247.ro

Perioada de retragere expira dupa 14 zile incepând din ziua platii pretului.

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizând o declaratie neechivoca, de exemplu, o scrisoare trimisa prin posta, fax sau e-mail. In acest scop, puteti folosi modelul de retragere alaturat; folosirea lui nu este insa obligatorie.

Pentru a respecta termenul-limita de retragere este suficient sa trimiteti comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere inainte de expirarea perioadei de retragere.

Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Vom efectua aceasta rambursare folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care v-ati exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare; in orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari.

Nu se poate realiza dreptul la retragere dupa prestarea completa a serviciilor in situatia inregistrarii domeniilor de internet, certificatelor SSL, colocarii, solutiilor de internet si serverelor dedicate.

Rezilierea

La cererea clientului, un contract de servicii incheiat cu M24Seven poate fi reziliat cu o notificare prealabila de 30 de zile. Cererile de reziliere nu vor fi acceptate atat timp cat contul prezinta restante la plata. Cererile de reziliere vor fi comunicate in scris, nu prin telefon, live chat etc.

In cazul in care clientul solicita denuntarea contractului (cu exceptia dreptului de retragere) fara a exista o culpa a M24Seven, nu se va restitui pretul calculat anual si achitat in avans de catre Client pentru intreg anul, diferenta fiind pastrata de catre M24Seven cu titlu de daune interese in considerarea faptului ca Clientul a beneficiat de o reducere la efectuarea platii in avans.

M24Seven sau clientul pot rezilia acordul (fara a-si prejudicia celelalte drepturi) in cazul in care una dintre partile implicate incalca in mod semnificativ acordul (incluzand, dar fara a se limita la o incalcare a Politicii de utilizare acceptabila de catre client).

Uptime (disponibilitatea serviciului)

M24Seven garanteaza un uptime de 99,9%. Daca serviciile utilizate nu se incadreaza in limita de 99,9% uptime, M24Seven va poate oferi o luna de servicii gratuit. Gratuitatea poate fi solicitata contactand departamentul de plati prin e-mail la billing (at) m247.ro iar aprobarea acestei solicitari va ramane la latitudinea societatii noastre. Uptime-ul serverelor noastre se defineste prin rapoartele OS si prin sistemul propriu de monitorizare, astfel ca poate fi diferit de uptime-ul raportat de alte sisteme de monitorizare.

Backup

Folosirea serviciilor se afla strict in raspunderea clientilor. M24Seven pastreaza backup-uri zilnice, saptamanale si lunare, insa va recomanda pastrarea propriilor backup-uri, avand in vedere ca acest serviciu este oferit aditional si este gratuit. Chiar daca backup-urile sunt garantate, acestea nu pot fi verificate in totalitate pentru confirmarea fiecarui fisier sau director. M24Seven nu este raspunzatoare pentru pierderea de fisiere si/sau informatii.

Utilizarea serviciilor M24Seven

Serviciile oferite de catre M24Seven vor fi utilizate numai in scopuri licite si morale, orice activitati ce pot fi considerate ilegale sunt strict interzise. Clientul va respecta Politica de Utilizare Acceptabila si se va asigura ca orice alta entitate care utilizeaza serviciile va respecta si Politica de Utilizare Acceptabila.

Transmiterea de mesaje e-mail in masa, transmiterea de mesajele catre un numar mare de adrese e-mail poate fi realizata utilizand serverele noastre sau prin alte servere pentru promovarea oricarui site gazduit pe serverele noastre, doar in conformitate cu legisaltia in vigoare. Orice sesizare primita in acest sens, va fi trimisa imediat clientului cu scopul de a solutiona problema intre cele doua parti implicate ( client si persoana care a transmis sesizarea ), insa M24Seven poate recurge direct la suspendarea sau stergerea serviciului furnizat in functie de amploarea si gravitatea sesizarii.

Toate serviciile furnizate de catre M24Seven sunt folosite si administrate de catre client, iar folosirea acestor servicii este in totalitate responsabilitatea clientului, M24Seven neavand acces sau avand acces limitat la informatiile sau activitatile care se desfasoara si nefiind raspunzatoare nerespectarea prevederilor legale aplicabile ori de incalcarea drepturilor de marca ori de autor a titularilor acestora.

M24Seven se conformeaza prevederilor legale si va da curs oricarei sesizari venind de la persoane prejudiaciate ori institutii/autoritati sau organizatii, sesizari care creaza cel putin o aparenta rezonabila de legalitate.

Folosirea resurselor

Va rugam sa luati in considerare faptul ca pachetele de gazduire web, reseller si servere VPS se aflata intr-un spatiu (server) comun, asadar folosirea excesiva a resurselor pentru o perioada indelungata de catre dumneavoastra sau de catre clientii dumneavoastra nu vor fi acceptate. Conturile care dauneaza serverelor noastre vor primi o notificare pentru rezolvarea problemei in termen de 3 zile, atat timp cat pagubele nu sunt serioase. In caz contrar, conturile respective pot fi suspendate pana la rezolvarea situatiei. In cazul in care clientul nu reuseste sa abordeze problemele care i-au fost notificate in termen de 3 zile de la data notificarii, M24Seven poate la discretia sa absoluta, sa rezilieze contractul.

Responsabilitatile clientului

Clientul are responsabilitatea de a actualiza informatiile de contact si datele de facturare mentionate in contul sau. M24Seven nu are nicio responsabilitate pentru daune intervenite ca urmare a neefectuarii de catre client a actualizarilor necesare.

Clientul este responsabil pentru mentinerea conditiilor de securitate a numelui de utilizator, parolelor si a altor informatii sensibile. Daca exista orice dubiu in acest sens, clientul trebuie sa modifice sau sa solicite modificarea datelor de autentificare contactand echipa de asistenta.

M24Seven nu va fi responsabila pentru daune cauzate de nedisponibilitatea temporara a serverelor noastre, oricare ar fi motivul care cauzeaza acest lucru. Aceasta prevedere include si daunele rezultate din deteriorarea sau pierderea datelor.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Societatea M247 Europe S.R.L. (M24Seven) este inregistrata in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub numarul 29784.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, M24Seven are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Scopul colectarii datelor este: oferirea serviciilor, informarea utilizatorilor/clientilor privind situatia contului lor de pe www.m247.ro, informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea serviciilor oferite, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor.

Prin completarea datelor dvs. in formularul de creare de cont si/sau de Comanda declarati ca acceptati neconditionat ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date a M24Seven, o companie inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal sub numarul 29784 si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre M24Seven, afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea si/sau derularea de catre M24Seven, afiliatii si colaboratorii acestora de activitati cum ar fi, dar fara a se limita la, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor. De asemenea, va dati acordul expres si neechivoc ca aceste date personale sa poate fi transferate (cedate) de catre M24Seven atat afiliatilor sai precum si altei/altor entitati din tara.

Prin citirea prezentelor Termeni si Conditii ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale garantate de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora.

Pe baza unei cereri scrise, datate si semnate, expediate pe adresa Bucuresti, Sos. Fabrica de Glucoza nr. 11B, etaj 1, sector 2, va puteti exercita, in mod gratuit, urmatoarele drepturi:

 • o data pe an, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu prelucrate;
 • sa interviti asupra datelor transmise;
 • sa va opuneti prelucrarii datelor pentru motive intemeiate si legitime legate de situatia lor particulara;
 • sa solicitati stergerea datelor, cu exceptia situatiilor prevazute de lege.

Forta majora

Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora, in conformitate cu legislatia in vigoare.

Legea aplicabila – jurisdictia

Contractul este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre M24Seven si Client se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Bucuresti.

Drepturi de proprietate intelectuala

Toate materialele integrate in acest site sunt proprietatea intelectuala a M24Seven. Aceste materiale nu pot fi copiate sau reproduse. Totusi, paginile complete ale site-ului pot fi tiparite daca sunt destinate a fi folosite in scop strict personal.

Dispozitii finale

Pe langa termenii si conditiile afisate mai sus, M24Seven, in functie de serviciul achizitionat de Client, poate incheia si contracte suplimentare de furnizare a serviciilor, caz in care intre parti vor fi valabile conditiile astfel stabilite. Astfel, Termenii si conditiile reprezinta un contract cadru general care poate fi ulterior modificat prin acordul partilor prin semnarea unor contracte ori anexe suplimentare.

M24Seven isi rezerva dreptul de a-si modifica politica si conditiile de utilizare a serviciilor fara o notificare prealabila.

TELEFONUL CONSUMATORULUI – INFOCONS – 021.9551

Comisariatul pentru Protecţia Consumatorilor al Municipiului Bucuresti

Adresa: Bucureşti, Str. Transilvaniei nr. 2, sectorul 1, cod 010798

Tel.: 021/310.63.75 – birou reclamatii

Tel: 021/310.63.79

Fax: 021/310.63.80

Comisariatul Regional pentru Protectia Consumatorilor Regiunea Bucuresti-Ilfov

Adresa: Bucuresti, Str. Transilvaniei nr. 2, sectorul 1, cod 010798

Tel.: 021/310.63.78, 021/310.63.81

Tel.: 021/310.63.75 – birou reclamatii

Fax: 021/310.63.80

Website : www.anpc.gov.ro