Cererea tot mai mare in ce priveste performanta hardware-ului, spatiului de disc si a memoriei a indreptat din ce in ce mai multe organizatii catre “Cloud”.

Ce inseamna mai exact termenul de “Cloud” difera de la furnizor la furnizor. Pentru M247 inseamna posibilitatea de a combina platforme scalabile si puternice cu o accesibilitate la Internet de mare viteza. Clientii pot astfel adauga sau elimina resurse hardware printr-un singur click, evitand sa mai achizitioneze noi componente hardware.

Uneori, aceasta flexibilitate poarta denumirea de “scalabilitate elastica” – servicii de hosting, accesibile tuturor, care pot fi oricand modificate si personalizate in functie de cerintele clientilor.

Fiecare Server Virtual Privat oferit de M247 are aceleasi functionalitati si proprietati ca orice alt echipament dedicat. Oricare dintre serverele noastre virtuale poate rula independent propriul sau sistem de operare – alaturi de aplicatiile asociate acestuia. Un server virtual este o solutie inteligenta de a avea aceleasi beneficii ca atunci cand detii un server fizic dedicat, monitorizat si gazduit in centru nostru neutru de date, fara insa sa mai adaugi costurile si resursele IT necesare pentru a-l instala, securiza si monitoriza.

Reteaua Noastra

Acoperire retea globala

Ultimele articole

Ce spun clientii nostri