• Wholesale /
  • IP Transit

SOLUTII PENTRU

INDUSTRIA DE INTERNET

IP Tranzit Global, Partial sau Tier 1

Solutii BGP IP Tranzit

Solutiile M247 Europe BGP IP Tranzit le vor permite furnizorilor de servicii de internet, furnizorilor de continut, furnizorilor de aplicatii si operatorilor sa le ofere clientilor lor conectivitate la Internet de cea mai inalta calitate cu o latenta scazuta. Veti beneficia de solutii scalabile, eficiente si flexibile de administrare a traficului pe internet, precum si de o banda flexibila.

BGP IP Tranzit Global

M247 BGP IP Tranzit Global este disponibil fie sub forma de rutare statica, fie ca feed BGP dinamic. Clientii vor beneficia de un serviciu combinat IP tranzit Tier -2, fiind compus din cca. 70% rute directe de conectare la internet alaturi de 30% rute ale operatorilor globali Tier-1 atent selectionati si monitorizati. Va oferim capacitati de banda care pornesc de la 10Mbps pana la Nx10Gbps disponibile in toate locatiile data center-elor noastre. Puterea noastra masiva de cumparare ne permite sa va oferim cele mai competitive preturi din industrie, prin urmare, nu ezitati sa ne contactati pentru a beneficia de cea mai buna oferta de pe piata.

BGP IP Tranzit Partial

Solutia M247 Europe BGP IP Tranzit Partial acopera 70-80% din rutele europene de conectare la internet. Aceste rute sunt, in esenta, rezultatul activitatii noastre publice si private de peering din Bucuresti, Londra, Manchester, Amsterdam, Paris, Frankfurt, Bruxelles, Praga, Budapesta, Viena, Zurich si Sofia. Traficul se desfasoara end-to-end pe reteaua noastra dedicata de pana la 1 Tbits, complet redundanta, avand ca rezultat o performanta uimitor de rapida si un nivel neegalat de fiabilitate. Aceasta este o solutie extrem de eficienta de conectivitate oferind latenta scazuta si rute cost-eficiente catre un numar mare de destinatii pe internet. Insa, doar implementarea acestei solutii nu poate oferi o conectivitate globala la internet, ci  trebuie sa vina in completarea unei conectivitati BGP globale (care sa provina de la noi sau de la un alt operator). Caracteristicile acestui serviciu

  • Costuri IP Tranzit semnificativ scazute
  • Flexibilitate sporita a conectivitatii
  • Cele mai bune rute de conectare la internet

BGP IP Tranzit Tier 1

BGP IP Tranzit Tier 1 reprezinta o sesiune directa BGP cu operatorul, iar accesul este disponibil fie printr-o interconectare M247 Europe Layer-2 fie, cel mai frecvent, printr-un acces direct Layer-1 la reteaua operatorului.

Puterea noastra masiva de cumparare ne permite sa va oferim cele mai competitive preturi din industrie, prin urmare, nu ezitati sa ne contactati pentru a beneficia de cea mai buna oferta de pe piata. Va oferim capacitati de banda care pornesc de la 10Mbps pana la Nx10Gbps disponibile in toate locatiile data centere-lor noastre.

Centre Colocare

Centre de date ecologice si tehnologii de ultima generatie.

Data Centers
Suport Tehnic

24x7 via suport@m247.ro
sau 031 080 0700

Tech Support
Opinii Clienti

“M247 este partenerul de care aveam nevoie pentru dezvoltarea unui proiect ambitios. Aici am gasit o infrastructura moderna si performanta dublata de o echipa de tineri profesionisti si ambitiosi, dedicati clientilor 24/24h. Recomand cu caldura M247 tuturor celor care cauta solutii inovative la preturi absolut rezonabile.”

- Hostmama.ro


“Acum un an am instalat 5 locatii cu serviciile M247 Internet Business care au avut 0 downtime pana acum. Recomand cu placere. ”

— Mircea Ionescu


“Gazduire cum n-am gasit nicaieri. 10+ pentru serviciile oferite de M247!”

— Teniescu.ro


“Am luat gazduire doar pentru o luna, ca si o verificare, pe cel mai mic plan tarifar, 1 euro.Din ce am observat de cca. o saptamana, merita. Si sper pe mai tarziu sa imi pot mentine aceasta prima impresie excelenta.Php_memory limit de 1024M, asa ceva nu am mai vazut la nici un hoster, cu atat mai putin pe cel mai scazut plan tarifar. Majoritatea ofera cu greu si 250M. Probabil pt multi asta n-o fi o mare scofala insa pt unii cu siguranta este. Si mai au inca destule ce ar merita amintite, puteti intreba ce anume va intereseaza prin tichet rapid la ei pe site, stiu ca vor raspunde prompt. Mie mi-au raspuns si noaptea, in conditiile in care de la altii am primit raspuns si dupa 2 zile pentru diferite aspecte la care am cerut lamuriri.”

— Costa


“Am un cont de reseller unde gazduiesc 48 de site-uri folosind magento iar totul functioneaza impecabil.”

— Stefanescu Dumitru