• Wholesale /
  • Transport

Transport de Date in Romania si Europa.

Putem acoperi 80% din teritoriul Romaniei cu ajutorul partenerilor nostri.

Transportul poate fi pe circuite MPLS sau VLAN.

Serviciul M247 Europe de transport consta in circuite MPLS cu o interfata layer 2 Ethernet ce asigura conexiuni backbone point-to-point intre doua date centere conectate la retea. Aceste data centere pot fi in acelasi oras sau pot fi amplasate la mii de kilometrii distanta, in doua tari diferite.

Prin acest serviciu este asigurata legatura de transmisie intre doua data centere, reprezentand o solutie extrem de eficienta.
Va oferim fie o solutie Metro Ethernet pentru a conecta doua data centere din aceeasi zona metropolitana (acelasi oras), fie o solutie Long-Haul Ethernet ce asigura conexiuni intre doua data centere aflate in zone geografice diferite (orase sau tari diferite).

Datorita rapiditatii cu care ne extindem si a puterii noastre masive de cumparare, avem posibilitatea de a oferi cele mai bune preturi din industrie. Prin urmare, va rugam sa nu ezitati sa ne contactati pentru a beneficia de unul dintre cele mai accesibile servicii de transport de date din Romania si Europa.

Centre Colocare

Centre de date ecologice si tehnologii de ultima generatie.

Data Centers
Suport Tehnic

24x7 via suport@m247.ro
sau 031 080 0700

Tech Support
Opinii Clienti

“M247 este partenerul de care aveam nevoie pentru dezvoltarea unui proiect ambitios. Aici am gasit o infrastructura moderna si performanta dublata de o echipa de tineri profesionisti si ambitiosi, dedicati clientilor 24/24h. Recomand cu caldura M247 tuturor celor care cauta solutii inovative la preturi absolut rezonabile.”

- Hostmama.ro


“Acum un an am instalat 5 locatii cu serviciile M247 Internet Business care au avut 0 downtime pana acum. Recomand cu placere. ”

— Mircea Ionescu


“Gazduire cum n-am gasit nicaieri. 10+ pentru serviciile oferite de M247!”

— Teniescu.ro


“Am luat gazduire doar pentru o luna, ca si o verificare, pe cel mai mic plan tarifar, 1 euro.Din ce am observat de cca. o saptamana, merita. Si sper pe mai tarziu sa imi pot mentine aceasta prima impresie excelenta.Php_memory limit de 1024M, asa ceva nu am mai vazut la nici un hoster, cu atat mai putin pe cel mai scazut plan tarifar. Majoritatea ofera cu greu si 250M. Probabil pt multi asta n-o fi o mare scofala insa pt unii cu siguranta este. Si mai au inca destule ce ar merita amintite, puteti intreba ce anume va intereseaza prin tichet rapid la ei pe site, stiu ca vor raspunde prompt. Mie mi-au raspuns si noaptea, in conditiile in care de la altii am primit raspuns si dupa 2 zile pentru diferite aspecte la care am cerut lamuriri.”

— Costa


“Am un cont de reseller unde gazduiesc 48 de site-uri folosind magento iar totul functioneaza impecabil.”

— Stefanescu Dumitru