• Wholesale /
  • Hardware

Solutii Hardware pentru compania ta!

O gama variata de echipamente noi sau resigilate.
Cisco, SonicWALL, DELL, SuperMicro si multe altele.

Livrare imediata din depozitul nostru european.

M247 Europe va pune la dispozitie o gama variata de echipamente Cisco, Juniper, SonicWALL, SuperMicro, Dell si multe altele, produse de o calitate exceptionala, de la producatori recunoscuti pe plan international. M247 Europe poate fi considerat un furnizor complet, de la care un client poate achizitiona intreaga gama de solutii ITC. Oferta noastra de solutii hardware include produse de inalta calitate si se adreseaza reseller-ilor, integratorilor de sistem si retailer-ilor.

De la conceperea unei configuratii viabile in raport cu cerintele voastre concrete, pana la achizitia echipamentelor si instalarea acestora, compania noastra va va insoti pas cu pas de-a lungul intregului proces.

Mai mult, datorita legaturilor puternice pe care le-am dezvoltat cu furnizorii nostri interni si externi putem sa va oferim preturi competitive si livrari rapide.

ECHIPAMENTE CISCO

CiscoM247 Europe ofera o gama completa de produse Cisco resigilate - routere si memorii Cisco la o calitate superioara. Gama noastra include cele mai eficiente produse pentru conectivitatea network-to-network, Cisco 1800, 1900, 2800, 2900, 3800, 3900, 7200, 7300, 7600 si Cisco GSR 12000 Series Routers - ultima generatie de routere Cisco.

Daca sunteti in cautarea unui acces optim la nivel de utilizator LAN, prelungirea duratei de viata a infrastructurii retelei sau extinderea unei retele de tip campus, atunci, gama noastra de routere Cisco este potrivita afacerii voastre.

Oferim solutii si produse care se pot integra cu sistemul vostru actual, ca de exemplu solutii pentru routere discontinuate care nu mai beneficiaza de suport tehnic Cisco. Echipa noastra tehnica va sta la dispozitie oricand pentru a va furniza solutii accesibile care va vor ajuta sa evitati contractele dificile. Avand capacitatea de a oferi solutii inovatoare si de a achizitiona practic orice router solicitat, M247 Europe ofera cele mai perfomante echipamente la cel mai mic pret.

ECHIPAMENTE SONICWALL

SonicWALLFiind parteneri premium SonicWALL si recent castigatori ai premiului SonicWALL pentru Inovatii in Marketing, M247 Europe ofera clientilor, atat celor existenti cat si celor potentiali, nu doar preturi exceptionale, dar si cel mai inalt nivel de expertiza.
M247 Europe are in echipa sa 7 tehnicieni calificati SonicWALL ACSI, 2 dintre acestia pot oferi consultanta in procesul de vanzare, avand, totodata, si pregatirea corespunzatoare gamei Aventail.

Mai mult, tehnicienii nostri beneficiaza de o experienta vasta in retelistica si data center, ceea ce denota o cunoastere avansata a produselor SonicWALL.

Cu peste 10 ani de experienta in comercializarea produselor SonicWALL, echipa noastra se afla la dispozitia voastra pentru a va consilia, promova si sprijini.

SERVERE

SuperMicroM247 Europe furnizeaza solutii eficiente pentru o multitudine de companii, cum ar fi ISP/Hosting, exploatare petrol/gaze si imagistica medicala. Astfel, avand o abordare proactiva, oferim clientilor cele mai inovatoare produse din domeniul tehnologiei aferente serverelor.

Avand o experienta vasta in industria de servere, M247 Europe a colaborat indeaproape cu unii dintre cei mai mari producatori de componente hardware de pe piata, avand astfel acces la o gama larga de blocuri de servere.

M247 Europe este un integrator Intel / SuperMicro / Dell care utilizeaza cele mai de incredere componente de pe piata. Toate echipamentele au la baza un sistem de racire eficient, sistem de rutare cablat conectat cu ajutorul celor mai eficiente surse de alimentare.

CONTACTATI-NE

Sunati-ne acum pentru a ne spune care sunt cerintele voastre sau contactati-ne prin email la sales(at)m247.ro. Specialistii M247 Europe iti vor propune o oferta personalizata, special creata pentru compania voastra.

Centre Colocare

Centre de date ecologice si tehnologii de ultima generatie.

Data Centers
Suport Tehnic

24x7 via suport@m247.ro
sau 031 080 0700

Tech Support
Opinii Clienti

“M247 este partenerul de care aveam nevoie pentru dezvoltarea unui proiect ambitios. Aici am gasit o infrastructura moderna si performanta dublata de o echipa de tineri profesionisti si ambitiosi, dedicati clientilor 24/24h. Recomand cu caldura M247 tuturor celor care cauta solutii inovative la preturi absolut rezonabile.”

- Hostmama.ro


“Acum un an am instalat 5 locatii cu serviciile M247 Internet Business care au avut 0 downtime pana acum. Recomand cu placere. ”

— Mircea Ionescu


“Gazduire cum n-am gasit nicaieri. 10+ pentru serviciile oferite de M247!”

— Teniescu.ro


“Am luat gazduire doar pentru o luna, ca si o verificare, pe cel mai mic plan tarifar, 1 euro.Din ce am observat de cca. o saptamana, merita. Si sper pe mai tarziu sa imi pot mentine aceasta prima impresie excelenta.Php_memory limit de 1024M, asa ceva nu am mai vazut la nici un hoster, cu atat mai putin pe cel mai scazut plan tarifar. Majoritatea ofera cu greu si 250M. Probabil pt multi asta n-o fi o mare scofala insa pt unii cu siguranta este. Si mai au inca destule ce ar merita amintite, puteti intreba ce anume va intereseaza prin tichet rapid la ei pe site, stiu ca vor raspunde prompt. Mie mi-au raspuns si noaptea, in conditiile in care de la altii am primit raspuns si dupa 2 zile pentru diferite aspecte la care am cerut lamuriri.”

— Costa


“Am un cont de reseller unde gazduiesc 48 de site-uri folosind magento iar totul functioneaza impecabil.”

— Stefanescu Dumitru