247Cloud

Utilizand cele mai performante solutii special create pentru companii, suport tehnic si parteneriate software, platforma noastra 247Cloud ridica semnificativ stacheta pentru solutiile de tip cloud public si privat pentru companii.

Iti prezentam 247Cloud

Utilizand cele mai performante solutii, special create pentru companii, suportul tehnic si parteneriatele software ideale, platforma noastra 247Cloud ridica semnificativ stacheta pentru solutiile de tip cloud public si privat pentru companii.

Ofera-i infrastructurii tale libertatea de care are nevoie pentru a creste fara limite. Compania ta va putea ajunge departe, mai repede.

Nu toate solutiile de Cloud sunt create la fel. Tinteste mai sus cu 247Cloud.

De ce 247Cloud?

Cloud computing-ul a schimbat pentru intotdeauna modul in care companiile isi pot desfasura activitatea. Astfel ca datele au ajuns mai mobile. Iar scalarea a fost simplificata. Toate aceastea au oferit companiilor posibilitatea de a crea conexiuni intre echipe, oriunde in lume.

247Cloud ofera solutii de tip cloud public, privat si hibrid, bazate pe tehnologii de ultima generatie. Infrastructura noastra robusta este conceputa pentru a sustine chiar si cele mai complexe cerinte in ceea ce priveste datele si procesarea. Aceasta este o solutie de tip cloud special creata pentru a-i permite companiei tale sa aiba o evolutiei mai rapida.

Why M247?

  • O infrastructura solida
  • Posibilitatea de scalare rapida
  • Model de operare de tip cloud flexibil si agil

  • Securitate si software de ultima generatie
  • Cloud computing fara intreruperi si costuri ascunse
  • Un singur partener pentru cloud si conectivitate
  • Retea cu acoperire globala

M247 detine una dintre cele extinse retele, conectata la cele mai importante puncte de internet exchange din lume.

Partneri Cloud

Daca vrei sa afli cum poate tehnologia noastra sa iti transforme compania, contacteaza-ne!

support@m247.ro

Suport: +4 031 080 0700

Trimite-ne un email pe adresa sales@m247.ro!