Startup business

Servicii de Colocare si Cloud pentru Provocarea din Industria de Software

Sunt serviciile de colocare si Cloud solutii importante pentru companiile de software in sustinerea ritmului rapid de dezvoltare a tehnologiei inovatoare? Fie ca vorbim de aplicatii software, sisteme de operare, software pentru enterprise sau individualizat, provocarea pe care infrastructura IT o reprezinta este aceeasi pentru toate.

Iar provocarea creste, pentru ca tehnologia software este dezvoltata pentru a fi relevanta si scalabila pentru persoane si companii la nivel global. Industria de software este una dintre cele mai rapide industrii in evolutie, iar concurenta locala si internationala este una foarte mare. Fie ca detii un business in domeniu, fie ca esti responsabil pentru unul sau mai multe proiecte, cel mai probabil cauti solutii pentru a tine pasul constant acestui ritm.

Astfel, in contextul globalizarii si a unei multitudini de oferte si produse, cei care gestioneaza proiecte de dezvoltare software trebuie sa anticipeze posibile riscuri, calitatea, integrarea, factorii financiari, infrastructura IT si alti factori care ar putea periclita dezvoltarea cu succes a proiectelor.

Infrastructura IT asigura sustenabilitate acestui mediu, daca este administrata corespunzator. Mai mult de atat, poate crea un avantaj business-urilor care opteaza pentru externalizarea acesteia, pentru o administrare eficienta a structurii de retea si securitatii, stocarii si serverelor, sistemelor de operare, bazelor de date si aplicatiilor pentru business.

In functie de dimensiunea business-ului tau, varietatea sau complexitatea proiectelor pe care le dezvolti sau administrezi, poti alege solutia de externalizare a infrastructurii IT care ti se potriveste. Fie ca vorbim de colocare echipament, fie de Cloud, un data center iti va asigura fiabilitatea, securitatea si flexibilitatea de care ai nevoie.

Afla ce avantaje iti aduce fiecare dintre aceste servicii, colocare si Cloud, si de ce M247 iti poate oferi solutia pe care o cautai:

Alegerea unui centru de colocare garanteaza facilitati superioare

Cu cat proiectele pe care le administrezi se dezvolta mai repede, cu atat infrastructura IT trebuie sa le asigure continuitate, printr-o functionare optima. Insa de cele mai multe ori, pentru a beneficia de functionalitate la un nivel ridicat, investitia in infrastructura IT poate fi foarte mare. Ceea ce te directioneaza catre alegerea unui centru de colocare.

Un centru de colocare poate obtine de la furnizorii de internet servicii mai avantajoase decat o singura companie. Pe langa asta, un data center investeste permanent in echipamente si sisteme de preventie si securitate. Mai mult de atat, personalul este dedicat exclusiv administrarii si monitorizarii echipamentelor si retelei.

M247 are ca prioritate asigurarea conditiilor optime pentru functionare la nivel inalt a echipamentului IT al companiei tale. Prin gazduirea acestuia, M247 intelege responsabilitatea de a asigura costuri lunare si anuale reduse si predictibile, mai multa securitate, mai mult suport si mentenanta, energie si conectivitate redundante, pentru un uptime maxim:

  • Certificare ISO 27001 pentru Managementul Securitatii Informatiilor
  • Dispozitiv de protectie UPS N+1
  • Dispozitiv de protectie Generator N+1
  • Sistem de detectie a incendiilor VESDA
  • Sistem de detectie a incendiilor prin senzori de fum
  • Dispozitiv de racire AC N+1
  • Dispozitiv de racire adiabatic N+1
  • Securitate sporita si posibilitatea de a avea PIN la fiecare rack
  • VPN, linii dedicate, Firewall, solutii anti-DDoS.

De asemenea, M247, dispune de spatiul si resursele necesare pentru a gazdui echipamentele tale IT in incaperi dedicate.

Prin servicii de colocare beneficiezi de suport tehnic profesionist si prompt

Un factor extrem de important pentru serviciile de programare, de sistem si sursele libere este ca acestea sa fie accesibile un timp cat mai mare. Pentru a face fata provocarilor actuale, companiile de software au nevoie de o acoperire zilnica, 24 de ore pe zi.

Rapid si eficient, alege externalizarea echipamentului, iar echipa centrului de colocare va fi disponibila pentru ati asigura suport tehnic permanent. In primul rand eficientizezi costurile, iar in al doilea rand iti poti canaliza resursele pe scopul principal al companiei tale, dezvoltarea de software.

M247 a adus la cel mai bun nivel serviciul de suport tehnic, specialistii in domeniu raspunzand solicitarilor clientilor intr-un timp foarte scurt, de maxim 15 minute, 24/7. Solicitarea ta se poate face prin email, telefonic sau prin live chat.

Sistemele de preventie, de securitate si reteaua sunt monitorizate permanent de echipa M247, ca eficienta si functionalitate. Pentru ca echipamentul tau si conexiunea la internet sa nu fie afectat de nicio intrerupere.

Cloud este o solutie de scalare progresiva, o alternativa pentru colocare

Cloud computing este o solutie pentru gazduire de date prin conexiune la internet, tot mai accesata de companiile mici, mijlocii, chiar si de cele de tip enterprise. Companiile aleg acest serviciu pentru a avea cheltuieli reduse. Se aboneaza la acest model pentru a directiona sume mari de bani spre alte proiecte, eliminand investitiile pentru infrastructura IT si administrarea acesteia.

Mai mult de atat, flexibilitatea este un avantaj important, avand posibilitatea de a ajusta resursele in orice moment in functie de nevoile business-ului. Iar scalarea se va face instant. Desi securiatea cibernetica este in continuare una dintre ingrijorarile majore, acest serviciu iti asigura protectie maxima a datelor. M247 gazduieste date de o importanta majora, prin urmare, angajamentul companiei pentru securitate are o prioritate absoluta.

M247, prin solutiile de cloud computing, dispune de resursele necesare pentru ca business-ul tau sa fie mereu online. Si iti ofera libertatea ca acesta sa devina mai productiv, prin flexibilitate, eficienta si stabilitate.

Cu siguranta iti doresti ca infrastructura IT si datele tale sa fie pe maini bune, contacteaza-ne, cu M247 vei spori performanta companiei tale.