Infrastructure as a Service (IaaS), Servere Dedicate si Stocarea Datelor

Prisma Analytics

Clientul nostru

Inteligenta artificiala si analiza volumelor mari de date

Cu sediul central in Munchen, Prisma Analytics combina puterea pe care analiza unor volume mari de date o ofera cu cea a inteligentei artificiale. Tehnologia revolutionara pe care acestia au dezvoltat-o permite companiilor sa se foloseasca de volume mari de date pentru a-si extrage informatiile necesare luarii unor decizii critice. Aceste cunostinte care reies din analiza datelor sunt utilizate astfel pentru a stabili un standard al deciziilor luate intr-un mod impartial, bazat pe realitate.

Provocarea

Analiza datelor duce la rezultate exacte, sporind consumul si performanta

Prisma Analytics ofera informatii aplicabile la timp, care duc la un proces decizional bazat pe date concrete, ajutand la valorificarea oportunitatilor si reusind sa gaseasca tendinte bazate pe analiza datelor prin procesul AI Quantum Relations Machine.

Succesul si acuratetea algoritmului lor se datoreaza volumului mare de date analizate, adica mai multe date inseamna mai multe rezultate. Aceasta actiune necesita insa mai multe resurse si un consum mai ridicat al echipamentelor.

Prisma Analytics se afla intr-o continua expansiune, datorita succesului avut de algoritmul din spatele produsului lor (in randul clientilor). De aceea, acestia au inteles ca au nevoie de suport pentru a putea sa le asigure o performanta superioara clientilor din intreaga lume, dar si de o solutie financiara flexibila care sa poata veni in sprijinul nevoilor mereu in crestere ale companiei lor.

Solutia noastra

Gasirea unei solutii inovatoare pentru procesarea informatiilor Big Data

M247 trebuia sa vina cu o solutie care sa asigure cea mai buna performanta pentru Prisma Analytics, si totodata, sa fie usor de reprodus pentru mai multe proiecte simultan.

Dupa o analiza in profunzime a tuturor cerintelor, M247 a propus implementarea unei solutii Infrastructure as a Service (IaaS). Aceasta solutie este ideala pentru activitati de procesare desfasurate pe componente hardware foarte puternice, avand totodata si avantajul de a oferi cel mai puternic sistem de stocare a datelor.

Fiind o solutie care a ajutat Prisma Analytics sa inoveze in continuare fara sa-si restrictioneze sistemele sau finantele, mai ales pentru ca investitia majora a fost facuta de M247. Posibilitatea de a opera fara restrictii le-a accelerat astfel extrem de mult strategia de piata.

Solutia tehnica a constat dintr-un cluster de baze de date cu 224 de nuclee care ruleaza o solutie de baze de date personalizata si un sistem de stocare Dell EMC PowerMax 8000 foarte puternic, care ofera constant aproximativ 600,000 de IOPS.

Am avut nevoie de suportul unui furnizor care sa asigure cea mai buna performanta a bazei de clienti globale Prisma Analytics. In acelasi timp, posibilitatea de a reproduce solutia pentru mai multe proiecte simultan ne pregateste pentru cererile tot mai mari la care ne asteptam in viitor. Fiind o companie relativ tanara, cu o experienta interna limitata in proiectarea si dezvoltarea infrastructurii tehnice, aveam nevoie de suportul unui furnizor care sa lucreze cu noi, pentru a ne ghida si oferi cea mai buna solutie de pe piata.

Hardy F. Schloer, CTO, Prisma Analytics

Implementarea

Solutie personalizata IaaS, pregatita pentru viitor

In timp ce Prisma Analytics isi administreaza singura aplicatiile si serverele, M247 asigura si administreaza infrastructura de retea din centrul nostru de date securizat din Bucuresti. Echipa noastra, impreuna cu partenerii nostri tehnici de renume mondial, au asigurat instalarea completa atat a echipamentelor fizice, cat si a solutiilor de stocare.

In plus, M247 a migrat actuala infrastructura detinuta de Prisma Analytics in centrul nostru de date si a integrat infrastructura sa de retea in sediul nostru.

Solutia oferita de M247 include si asigurarea functionarii continue a retelei gigabit Prisma Analytics, precum si solutionarea eficienta a oricaror probleme sau defectiuni.

Solutia completa este livrata contra unui cost fix lunar, care include toate costurile de intretinere si reparatii – acest lucru permitand echipei tehnice Prisma Analytics sa se concentreze asupra algoritmului lor si strategiei de dezvoltare.

In prezent, solutia noastra este adaptata nevoilor de acum ale companiei, dar poate fi, de asemenea, scalabila pentru a se alinia oricaror modificari ulterioare ale aplicatiilor si bazelor lor de date.

IaaS Solution

Rezultatul

Distribuirea mai rapida a datelor la nivel global

Datorita solutiei M247, Prisma Analytics dispune de cea mai performanta infrastructura pentru a procesa si disemina date intr-un interval de timp mai scurt de-a lungul unei retele reziliente. Acest lucru permite companiei sa isi promoveze la nivel mondial tehnologiile si solutiile premiate.

Am fost uimiti de rapiditatea cu care M247 a reusit sa vina cu o oferta. De la intalnirea initiala pana la implementarea solutiei au fost doar 6 saptamani. In aceasta perioada, echipa tehnica a colaborat cu noi pentru a ne intelege cerintele, provocandu-ne sa ne gandim si la cerintele pe care compania le poate avea in viitor. Apoi, au creat o solutie cu adevarat adaptata, conceputa special pentru Prisma Analytics – iar in momentul in care am fost de acord cu aceasta optiune, au reusit sa o implementeze in doar 2 saptamani.

Hardy F. Schloer, CTO, Prisma Analytics

Beneficii Majore

  • Solutie IaaS personalizata intr-un timp record
  • Expertii nostri au colaborat cu echipa Prisma Analytics pentru a se asigura ca solutia oferita este robusta si raspunde tuturor cerintelor actuale si viitoare
  • Uptime de 6 x 9 (99.9999%) garantat prin SLA
  • Suportul tehnic si administrarea permanenta a conturilor a permis Prisma Analytics sa se concentreze asupra planului de afaceri si sa valorifice expansiunea ulterioara
  • Investitiile de capital majore au fost facute de M247, asa ca Prisma Analytics nu a fost supusa unor restrictii financiare interne.