Adscore Technologies DMCC

Clientul nostru

Adscore este o agentie media digitala, globala, specializata in dezvoltarea functionalitatii AI cu scopul de a imbunatati performantele publicitatii online, in acest mod oferind campanilor de marketing un ROI mai mare. Misiunea lor este de a detecta care este traficul web generat organic, categorizand traficul ca fiind uman, proxy, de calitate scazuta (device si/sau browser invechit) sau boti. Cu aceasta informatie pot crea un sistem extrem de scalabil, care poate fi imbunatatit in continuu, oferind o experienta mai buna clientilor in timp real.

Solutia noastra

Redundanta personalizata proiectata layer 6

Fiind o companie globala, Adscore avea nevoie de o solutie care sa vina in sprijinul acestei viziuni. De aceea, M247 a venit cu propunerea de a proiecta 3 POP-uri dedicate amplasate pe diferite continente (America, Europe si Asia), iar Adscore sa isi poata astfel imparti traficul de-a lungul unei retele mai vaste. Solutia noastra personalizata a oferit 6 niveluri de redundanta, prin 2+ furnizori intre 3 locatii, ceea ce inseamna niveluri ridicate de redundanta si reluare automata in caz de nereusita.

Dupa ce am trecut prin 3 intreruperi ale sistemelor IT la intervale apropiate, din cloud-ul public AWS, nu doream sa mai suferim intreruperi cu acelasi impact din nou. Asa ca am inceput sa cautam solutii alternative pentru a putea oferi clientilor nostri un serviciu superior. M247 a venit cu o solutie extrem de scalabila si stabila care ne-a oferit posibilitatea de a ne imparti traficul pe trei continente pentru a ne proteja reteaua si a mentine uptime-ul.

Thomas K, CEO Adscore

Provocarea

Analiza traficului aproape de sursa si mentinerea uptime-ului global la 100%

Pentru a putea actiona si reactiona in timp real Adscore avea nevoie ca traficul sa fie analizat cat mai aproape de sursa in 150ms. Aceasta permite luarea unor decizii imediate pentru a se asigura ca rezultatele clientilor sunt optimizate si sunt implementate masuri de detectare a fraudei. In plus, daca traficul trece 24/7 prin reateaua Adscore, fiind transmise milioane de impresii in fiecare ora, un uptime al retelei de 100% este vital, mai ales pentru ca orice intrerupere poate duce la pierderi financiare directe si indirecte pentru Adscore si clientii sai. Cea mai mare provocare a M247 a fost gasirea celei mai eficiente modalitati de a asigura redundanta necesara de-a lungul intregii retele Adscore.

Implementarea

Proiect finalizat in 3 luni pe 3 continente

M247 a implementat o solutie Infrastructure as a Service (IaaS) in 3 locatii, ceea ce a insemnat peste 400 de servere amplasate in NYC, Londra si Singapore. Intrucat M247 era deja furnizor de circuite MPLS, aceasta ne-a permis interconectarea intre aceste locatii cu ajutorul a doar 3 furnizori. Datorita faptului ca fiecare furnizor oferea conexiuni duble si redundante, M247 a reusit sa creeze 6 niveluri de redundanta independenta, folosind propria infrastructura si cea Tier 1 detinuta de partenerii sai. In timp ce toate POP-urile sunt administrate intr-un data center Tier 3 si toate serviciile sunt alimentate dual, M247 a instalat UPS-uri in rack-uri pentru a fi siguri ca in cazul unei intreruperi a energiei electrice in data center, serverele isi vor pastra functionalitatea pentru 30 de minute.

Operatiunea

O solutie complet redundanta si securizata

M247 a proiectat o conexiune complet redundanta, fara niciun punct de esec (Single Point of Failure), care a reusit sa raspunda asteptarilor Adscore in privinta unui uptime de 100%, pe 3 continente. Cu o solutie care include peste 400 de servere, 6 switch-uri, 18 circuite MPLS in NYC, Londra si Singapore, M247 este responsabila pentru uptime-ul, administrarea, actualizarea si securitatea continua a retelei Adscore. Pentru a asigura securitatea solutiei implementate, M247 a creat de asemenea o retea privata intre cele 3 locatii care ulterior a cuprins si biroul din Dubai.

Rezultatul

Uptime 100%

Astazi, datorita proiectarii si implementarii acestei solutii de catre M247, Adscore detine un uptime de 100% de-a lungul unei infrastructuri robuste, permitandu-le astfel sa-si concentreze atentia asupra dezvoltarii software-ului de inteligenta artificiala fara a se preocupa de functionalitatea infrastructurii IT.

Beneficii majore

• Iaas livrat de-a lungul a 3 continente pentru stabilitate si redundanta crescute

• Solutia a fost extinsa pentru a cuprinde ulterior si Dubai, cu capacitatea de a sustine dezvoltari ulterioare

• Uptime 100% mentinut

• 3 POP-uri dedicate, personalizate pe cerintele clientului, proiectate pe 3 continente

• O solutie complet monitorizata, M247 functionand ca o extensie a echipei Adscore

Despre M247

Partenerul tau global pentru inovatie in tehnologie

Sustinem peste 10.000 de clienti din 110 tari. Sprijinim o dezvoltare rapida oferind o gama de solutii inteligente de tehnologii cloud, conectivitate si o infrastructura solida. Obiectivul nostru principal este acela de a oferi inovatie in tehnologie, iar abordarea noastra le da posibilitatea clientilor nostri sa aleaga dintr-o varietate de solutii adaptate cerintelor si bugetelor lor. Toate acestea sunt sustinute de o retea puternica, operata prin una dintre cele mai extinse retele de internet exchange din lume. Fie ca te confrunti cu dificultatile care apar o data cu locatiile multiple si o retea in crestere, cererile tehnologice din ce in ce mai complexe din mediul de munca, ori poate vrei sa fii cu un pas inaintea urmatorului val de amenintari cibernetice, sau ai in plan extinderea la nivel global, noi vom fi mereu pregatiti sa-ti aratam drumul pe care trebuie sa mergi. Iti promitem ca vom pastra ceea ce e complex simplu si ca vom fi mereu transparenti si sinceri – pentru ca dorim sa pornim impreuna cu tine in aceasta calatorie nu ca niste simpli pasageri, ci ca parteneri de incredere, care te vor ajuta sa-ti cladesti viitorul in tehnologie.

De cand am migrat la un serviciu complet monitorizat de M247 in 2017, am simtit ca o povara imensa s-a ridicat de pe umerii intregii echipe Adscore. Am renuntat la a ne mai gandi la complexitatile retelei si la administrarea ei, concentrandu-ne toata atentia pe actualizarea si imbunatatirea securitatii produsului si infrastructurii din spatele AI-ului nostru, fiind siguri ca echipa M247 are totul sub control.

Thomas K, CEO Adscore