20% DISCOUNT la toate serviciile M247

Pe 1 Mai, M247 a devenit M247, furnizor complet de servicii de conectivitate si internet. Suntem mai multi, 230 mai exact in toate cele 6 birouri din Marea Britanie si Romania, dar si mai eficienti in a-ti oferi solutii flexibile de conectivitate, hosting si securitate la un nivel nemaintalnit pe piata internationala.

Cu ocazia acestui nou inceput, lansam campania ‘Do More Business’, pentru ca tu sa beneficiezi de acces sporit la MAI MULTE solutii M247.

Ce oferim?

Incepand de astazi, oferim 20% DISCOUNT la toare serviciile noastre pentru primele 3 luni.* Pana pe 30 iunie inclusiv, te vei putea bucura de reduceri exceptionale la gama noastra completa de solutii de conectivitate si infrastructura de Internet, printre care se numara servicii ultra-performante de hosting web, servere dedicate sau colocare, dar si solutii pentru securitatea datelor si retelei tale.

Cum functioneaza campania?

Este foarte simplu sa beneficiezi de reducere. Intra in contul tau M247, alege serviciul/serviciile pe care vrei sa le achizitionezi, iar inainte sa finalizezi comanda adauga codul discount DOMOREBUSINESS in campul “Cupon Promotional”.  Reducerea de 20% se va aplica apoi tuturor serviciilor din cosul tau.*

Promotia este valabila doar pentru comenzile noi si nu se aplica serviciilor de inregistrare a domeniilor, licentelor si certificatelor SSL.

M247 inseamna mai mult decat Internet, 24/7.

Pe langa o conectivitate la Internet la unele dintre cele mai mari viteze de pe piata, vei beneficia de mai multa flexibilitate de-a lungul intregii noastre retele globale, de o scalabilitate sporita pentru gazduirea datelor tale, dar si de solutii de securitate de ultima generatie.

Mai multe optiuni, mai multa retea si mai mult suport, pentru ca tu sa beneficiezi de mai multa conectivitate si stabilitate.

Grabeste-te si profita acum de reducerile M247!

 

 

*Oferta este valabila pana la 30 Iunie 2017 si se aplica doar serviciilor noi achizitionate, fara insa a include serviciile de inregistrare a domeniilor, licentelor si certificatelor SSL.