• Sector Public si Educational /
  • Securitate /
  • Solutii Hardware

Solutii Hardware

Preturi excelente, cel mai ridicat nivel de expertiza

Serviciul de Securitate M247 Europe este o divizie multi-premiata M247 Ltd. Fiind experti firewall, parteneri bronz Palo Alto, parteneri premium SonicWall si castigatori ai Premiilor SonicWall pentru Inovatie in Marketing, M247 Europe ofera clientilor, atat celor existenti cat si celor potentiali, nu doar pachete la preturi excelente, ci si cel mai inalt nivel de expertiza.

M247 Europe are in echipa sa 7 tehnicieni calificati SonicWALL, 2 dintre acestia pot oferi consultanta in procesul de vanzare, avand, totodata, si pregatirea corespunzatoare gamei Aventail. Mai mult, tehnicienii nostri beneficiaza de o experienta vasta in retelistica si data center, ceea ce denota o cunoastere avansata a produselor firewall.

Cu peste 10 ani de experienta in comercializarea produselor de securitate, mai ales a firewall-urilor, echipa noastra se afla la dispozitia vostra pentru a va consilia, promova si sprijini. Viziunea noastra, angajamentul fata de clientii nostri si atentia sporita pe care o acordam calitatii continua sa ne ghideze fiecare pas.

Suntem sustinatorii unei comunicari eficiente si constante! Desi dispunem de sisteme automate care permit procesarea rapida si eficienta a produselor de securitate, comunicam in mod regulat cu clientii nostri. Dorim sa colaboram in mod direct cu voi pentru a gasi solutia perfecta pentru organizatia voastra.

De ce suntem diferiti?

Oferim un nivel superior si calificat de suport tehnic, avand tehnicieni experimentati atat in retelistica cat si in data centere, ceea ce inseamna ca acestia nu inteleg doar produsele, ci si contextul in care acestea functioneaza.

Echipa noastra de vanzari este compusa din 2 tehnicieni calificati, ceea ce inseamna ca in momentul procesului de vanzare clientii nostri sunt sfatuiti cu privire la modalitatea de configurare a produsului sau in legatura cu ce componente aditionale sunt necesare a fi achizitionate in aceasta etapa.

Centre Colocare

Centre de date ecologice si tehnologii de ultima generatie.

Data Centers
Suport Tehnic

24x7 via suport@m247.ro
sau 031 080 0700

Tech Support
Opinii Clienti

“M247 este partenerul de care aveam nevoie pentru dezvoltarea unui proiect ambitios. Aici am gasit o infrastructura moderna si performanta dublata de o echipa de tineri profesionisti si ambitiosi, dedicati clientilor 24/24h. Recomand cu caldura M247 tuturor celor care cauta solutii inovative la preturi absolut rezonabile.”

- Hostmama.ro


“Acum un an am instalat 5 locatii cu serviciile M247 Internet Business care au avut 0 downtime pana acum. Recomand cu placere. ”

— Mircea Ionescu


“Gazduire cum n-am gasit nicaieri. 10+ pentru serviciile oferite de M247!”

— Teniescu.ro


“Am luat gazduire doar pentru o luna, ca si o verificare, pe cel mai mic plan tarifar, 1 euro.Din ce am observat de cca. o saptamana, merita. Si sper pe mai tarziu sa imi pot mentine aceasta prima impresie excelenta.Php_memory limit de 1024M, asa ceva nu am mai vazut la nici un hoster, cu atat mai putin pe cel mai scazut plan tarifar. Majoritatea ofera cu greu si 250M. Probabil pt multi asta n-o fi o mare scofala insa pt unii cu siguranta este. Si mai au inca destule ce ar merita amintite, puteti intreba ce anume va intereseaza prin tichet rapid la ei pe site, stiu ca vor raspunde prompt. Mie mi-au raspuns si noaptea, in conditiile in care de la altii am primit raspuns si dupa 2 zile pentru diferite aspecte la care am cerut lamuriri.”

— Costa


“Am un cont de reseller unde gazduiesc 48 de site-uri folosind magento iar totul functioneaza impecabil.”

— Stefanescu Dumitru