• Sector Public si Educational /
  • Internet filtrat

Serviciul Internet Filtrat M247 Europe pentru o lume online mai sigura!

Serviciul Internet Filtrat M247 Europe

Necesitatea de a controla accesul la Internet prin intermediul unui program de filtrare a devenit o modalitate foarte utilizata in toata lumea. Popularitatea sa a crescut ca raspuns la problemele actuale ale societatii, si anume: pornografia, violenta, ura, si, in general, tot ce poate fi neplacut sau periculos.

Aveti posibilitatea de a alege sa limitati accesul filtrand continutul virtual prin blocarea accesului la anumite site-uri sau prin utilizarea unui numar larg de cuvinte cheie cu scopul de a preveni accesul la unul sau mai multe din aceste cuvinte.

M247 Europa pune la dispozitie o serie de tehnici pentru a bloca accesul la site-uri pe Internet: blocarea IP-ului, manipularea DNS-ului, sau blocarea URL-ului folosind un proxy. Aceste tehnici sunt folosite pentru a bloca accesul la anumite pagini de Internet, domenii sau adrese IP.

Astfel, M247 Europe ofera o multime de tehnici de filtrare bazate pe proxy, software, conexiune sau componente hardware in functie de cerintele specifice ale clientilor nostri. Baza noastra de date cu cele mai cunoscute site-uri web, cuvinte cheie si adrese IP din aceasta categorie este actualizata in timp real, pentru a va proteja de un asemenea material ofensiv. In plus, specialistii M247 Europe SRL revizuiesc in permanenta cererile in vigoare pentru a actualiza si a imbunatati baza noastra de date

Asteptam cerintele voastre, iar in cel mai scurt timp va vom personaliza o solutie prestabilita de internet filtrat pentru compania sau institutia pe care o reprezentati.

Centre Colocare

Centre de date ecologice si tehnologii de ultima generatie.

Data Centers
Suport Tehnic

24x7 via suport@m247.ro
sau 031 080 0700

Tech Support
Opinii Clienti

“M247 este partenerul de care aveam nevoie pentru dezvoltarea unui proiect ambitios. Aici am gasit o infrastructura moderna si performanta dublata de o echipa de tineri profesionisti si ambitiosi, dedicati clientilor 24/24h. Recomand cu caldura M247 tuturor celor care cauta solutii inovative la preturi absolut rezonabile.”

- Hostmama.ro


“Acum un an am instalat 5 locatii cu serviciile M247 Internet Business care au avut 0 downtime pana acum. Recomand cu placere. ”

— Mircea Ionescu


“Gazduire cum n-am gasit nicaieri. 10+ pentru serviciile oferite de M247!”

— Teniescu.ro


“Am luat gazduire doar pentru o luna, ca si o verificare, pe cel mai mic plan tarifar, 1 euro.Din ce am observat de cca. o saptamana, merita. Si sper pe mai tarziu sa imi pot mentine aceasta prima impresie excelenta.Php_memory limit de 1024M, asa ceva nu am mai vazut la nici un hoster, cu atat mai putin pe cel mai scazut plan tarifar. Majoritatea ofera cu greu si 250M. Probabil pt multi asta n-o fi o mare scofala insa pt unii cu siguranta este. Si mai au inca destule ce ar merita amintite, puteti intreba ce anume va intereseaza prin tichet rapid la ei pe site, stiu ca vor raspunde prompt. Mie mi-au raspuns si noaptea, in conditiile in care de la altii am primit raspuns si dupa 2 zile pentru diferite aspecte la care am cerut lamuriri.”

— Costa


“Am un cont de reseller unde gazduiesc 48 de site-uri folosind magento iar totul functioneaza impecabil.”

— Stefanescu Dumitru