• Sector Public si Educational /
  • Infrastructura Cloud VPS/Privata

Infrastructura Cloud VPS/Privata

Gazduire securizata, scalabila si robusta.

Datorita cererii tot mai mari in ce priveste performanta hardware-ului, cerintelor de memorie si spatiului pe disc, organizatiile au inceput sa caute raspunsurile de care au nevoie in “Cloud”.

Ce inseamna mai exact termenul de “nor” variaza de la furnizor la furnizor. Pentru noi inseamna abilitatea de a adauga sau elimina resurse hardware printr-un singur click, fara nevoia continua de a achizitiona noi componente hardware. Daca sistemele voastre necesita gazduire la nivel central, trebuie sa fie private sau publice si sunteti in cautarea unei scalabilitati simple, atunci noi va putem oferi solutia perfecta care va va ajuta sa va extindeti intr-un mod previzibil si usor de administrat fara a investi un capital prea mare.

M247 Europe SRL ofera, in prezent, servicii pentru o multitudine de institutii din sectorul public, mai ales celor din domeniul educatiei din Europa. Datorita angajamentului nostru in ce priveste calitatea si securitatea, dovedit prin certificarile ISO detinute, suntem capabili sa furnizam solutii personalizate care pot satisfice cerintele variate ale clientilor nostri.

Asteptam cerintele voastre, iar in cel mai scurt timp va vom personaliza o solutie prestabilita de colocare premium speciala pentru compania sau institutia pe care o reprezentati.

Centre Colocare

Centre de date ecologice si tehnologii de ultima generatie.

Data Centers
Suport Tehnic

24x7 via suport@m247.ro
sau 031 080 0700

Tech Support
Opinii Clienti

“M247 este partenerul de care aveam nevoie pentru dezvoltarea unui proiect ambitios. Aici am gasit o infrastructura moderna si performanta dublata de o echipa de tineri profesionisti si ambitiosi, dedicati clientilor 24/24h. Recomand cu caldura M247 tuturor celor care cauta solutii inovative la preturi absolut rezonabile.”

- Hostmama.ro


“Acum un an am instalat 5 locatii cu serviciile M247 Internet Business care au avut 0 downtime pana acum. Recomand cu placere. ”

— Mircea Ionescu


“Gazduire cum n-am gasit nicaieri. 10+ pentru serviciile oferite de M247!”

— Teniescu.ro


“Am luat gazduire doar pentru o luna, ca si o verificare, pe cel mai mic plan tarifar, 1 euro.Din ce am observat de cca. o saptamana, merita. Si sper pe mai tarziu sa imi pot mentine aceasta prima impresie excelenta.Php_memory limit de 1024M, asa ceva nu am mai vazut la nici un hoster, cu atat mai putin pe cel mai scazut plan tarifar. Majoritatea ofera cu greu si 250M. Probabil pt multi asta n-o fi o mare scofala insa pt unii cu siguranta este. Si mai au inca destule ce ar merita amintite, puteti intreba ce anume va intereseaza prin tichet rapid la ei pe site, stiu ca vor raspunde prompt. Mie mi-au raspuns si noaptea, in conditiile in care de la altii am primit raspuns si dupa 2 zile pentru diferite aspecte la care am cerut lamuriri.”

— Costa


“Am un cont de reseller unde gazduiesc 48 de site-uri folosind magento iar totul functioneaza impecabil.”

— Stefanescu Dumitru