• Sector Public si Educational /
 • Consultanta

Consultanta IT

Tehnicieni acreditati disponibili 24 x 7.
Beneficiati de securitate, monitorizare, backup-ul datelor sau arhivare.

Suport IT

Suportul IT reprezinta o varianta optima de a spori eficienta si de a reduce cheltuielile pentru orice afacere, fie ea mica sau mare. M247 Europe SRL poate adapta pachete de suport IT unice care garanteaza eficienta dorita de clientii nostri.

Oferim un serviciu de consultanta IT adaptabil si proactiv, avand scopul de a reduce numarul problemelor IT care pot aparea in cadrul afacerii voastre. Specialistii nostri va vor ajuta sa evitati problemele de zi cu zi si vor monitoriza sistemele pentru erori si posibile brese de securitate. De asemenea, echipa noastra are capacitatea de a preveni aparitia anumitor problemele, asigurand functionalitatea afacerii voastre in proportie garantata de 100%.

Odata cu dezvoltarea conexiunii de lunga distanta exista posibilitatea de a ne conecta pe computerul unui client - un serviciu utilizat in continuare ca o a doua optiune de multi dintre furnizorii de suport IT. Noi functionam diferit. Software-ul nostru Support Connect este utilizat ca o prima optiune de suport si prin doar cateva click-uri veti fi conectat cu unul dintre specialistii nostri disponibili.

Administrare Servere

In functionarea corespunzatoare a serverelor cele mai importante sunt componentele hardware, software si administrative. M247 Europe SRL are administratori calificati pentru a lucra cu aceste componente cu scopul de a obtine cea mai buna performanta atat a partii hardware cat si software, prevenind astfel aparitia majoritatii erorilor.

Specialistii nostri vor incerca pe cat posibil sa previna orice incidente. In cazul unei probleme inevitabile, echipa noastra va folosi toate resursele necesare disponibile pentru rezolvarea incidentului inainte de a afecta in mod grav functionarea serverului.


Echipa M247 Europe SRL reuseste sa atinga performante de top si sa asigure fiabilitatea serverelor!

Optimizare

Experienta noastra ne-a aratat ca lucrurile simple precum configurarea si setarea corecta, canalizate pe nevoile specifice ale clientului, cresc performanta serverelor si ajuta la folosirea eficienta a resurselor. Specialistii nostri au capacitatea de a lucra cu servere si sisteme foarte incarcate. Pentru fiecare proiect, optimizarea este realizata pe toate planurile, de la aplicatiile web pana la sistemul kernel, diminuand astfel riscul aparitiei problemelor.

Monitorizare continua

Monitorizarea se face in permanenta, avand intervale de verificare care incep de la 60 de secunde. Acest proces ne ajuta sa detectam si cele mai mici semne in legatura cu aparitia unei probleme, oferindu-ne posibilitatea de a lua masurile corespunzatoare din timp. De indata ce stabilim posibila cauza a unei erori, incepem procesul de eliminare. Veti fi anuntati imediat prin e-mail sau prin telefon, in legatura cu orice incident din momentul in care il vom sesiza. Daca problema este cauzata de o eroare a bazei de date, spre exemplu, va vom contacta furnizorul de servicii pentru a va rezolva noi problema.

Proceduri de rutina

Totul trebuie facut corespunzator si la timp. Pentru echipa noastra acest lucru nu reprezinta un cliseu, ci un plan de actiune. Setarea personalizata hardware si software ajuta la evitarea erorilor. Efectuam audit securizat la toate nivelurile, de la aplicatiile web pana la intreg sistemul, instalam toate actualizarile din momentul aparitiilor lor, setam firewall-urilor care vor face serverele considerabil mai sigure. Un backup facut in mod regulat va evita pierderea ireversibila a informatiilor. Zilnic specialistii nostri desfasoara proceduri de rutina cu un singur scop: functionarea perfecta a serverelor. Administratorii nostri fac tot ce le sta in putinta pentru a preveni aparitia problemelor si a diminua efectele celor care nu pot fi prevazute.

Securitatea mai presus de toate

Din pacate, exista situatii ce depasesc controlul specialistilor nostri, erori ce pot fi cauzate, de exemplu, de bug-uri in software. Scurgerile de date pot aparea datorita actiunilor persoanelor din interior sau din simpla neglijenta. Probabilitatile unui atac DDoS sau ale unei spargeri pot fi reduse, insa nu in totalitate. Administratorii nostri vor depune tot efortul pentru a diminua acest risc.

Backup-ul datelor

Backup-urile regulate reprezinta singura masura care poate preveni pierderea ireversibila a informatiilor. Clientii care neglijeaza complet backup-ul sau nu il realizeaza in mod constant se supun riscului de a pierde informatii valoroase.

Suport 24/7

Membrii echipei noastre de suport se afla non-stop la dispozitia voastra. Tocmai de aceea ii puteti contacta oricand prin telefon sau e-mail.

Administrarea serverelor include mai multe actiuni, printre care:

 • Optimizarea si administrarea serverelor web (Apache, lighttpd, nginx, etc);
 • Administrarea serverelor DNS (BIND, PowerDNS);
 • Setarea, optimizarea si securitatea serverelor de mail (Sendmail, Exim, Postfix);
 • Setarea si administrarea serverelor database (Oracle, MySQL, PostgreSQL);
 • Setarea serverelor FTP;
 • Instalarea update-urilor si a patch-urilor;
 • Audit de securitate, instalare software sau hardware ca solutii de securitate (Firewall);
 • Solutii de backup;
 • Solutii pentru backup

Cand ai testat solutiile pentru backup ultima data?

De multe ori strategia care include backup-ul este trecuta cu vederea sau prost inteleasa. Echipa noastra tine cont de obiectivele afacerii voastre si va ofera solutia optima de backup in functie de nevoile voastre.


Intrebari cheie:

 • Cat de des aveti nevoie de backup-ul informatiilor importante?
 • Cand a fost ultima data cand ati cerut restaurarea unui e-mail vechi de 3 saptamani?
 • Sunt unele informatii mai importante decat altele?
 • Backup-ul vostru include setari ale serverelor sau alte informatii vitale?

Dispuneti de un backup pentru e-mail?

Cat ar dura sa recuperati informatiile in eventualitatea unei erori si cine se va ocupa de acest proces?
Adesea, clientii M247 Europe SRL propun alte solutii crezand ca acestea le vor proteja afacerea, insa majoritatea intrebarilor de mai sus raman fara raspuns sau nu au fost luate in considerare. Noi va putem gasi raspunsurile de care aveti nevoie si o gama variata de solutii care se vor potrivi necesitatilor voastre.

Backup de rutina

Majoritatea firmelor realizeaza backup-uri zilnice, insa exista foarte putine care le stocheaza in afara sediului. Acest lucru este ingrijorator daca luam in considerare eventualitatea furtului, incendiului, inundatiilor, etc.

Serviciul nostru de backup va ofera siguranta in ceea ce priveste:

 • backup-uri automate in afara sediului cu stocare in 3 locatii diferite din Europa.
 • informatiile voastre sunt complet securizate in timpul tansferului la o alta locatie si pe parcursul stocarii acestora.
 • sunt evitate inregistrarile manuale dar si desemnarea unei persoane pentru mutarea lor intr-o locatie externa.
 • aveti acces oricand la informatiile voastre in trei locatii diferite.
 • restaurarile sunt automatizate, fara a mai fi necesara cautarea prin inregistrari, asteptarea unei inregistrari de la o locatie externa sau intoarcerea unui angajat din concediu.

Backup NAS

Furnizam backup-urile NAS disponibile, de asemenea, in functie de infrastructura si cerintele companiei voastre.

Serviciile noastre

Oricare ar fi situatia, M247 Europe SRL va poate indrepta in directia corecta. Fie in cazul in care alegeti backup normal sau NAS, M247 Europe SRL poate furniza un serviciu de backup personalizat care va intruni toate obiectivele dorite de compania voastra.

 • Consultanta pentru backup este GRATUITA, ceea ce va ajuta sa raspundeti tuturor intrebarilor de mai sus si nu numai.
 • Servicii de management si monitorizare complete.
 • Eliminarea duplicatelor datelor tale pentru a reduce costurile si pentru a spori stocarea eficienta.
 • Continuitatea datelor.
 • Arhiva si pastrarea pe termen lung a informatiilor voastre.
 • Solutii personalizate construite pentru a satisface nevoile companiei voastre.
 • Livrare imbunatatita a serviciilor si realizarea backup-urilor intr-un timp redus.
 • Intreruperi minime ale activitatii companiei prin rularea backup-ului doar la orele specificate.

 

Centre Colocare

Centre de date ecologice si tehnologii de ultima generatie.

Data Centers
Suport Tehnic

24x7 via suport@m247.ro
sau 031 080 0700

Tech Support
Opinii Clienti

“M247 este partenerul de care aveam nevoie pentru dezvoltarea unui proiect ambitios. Aici am gasit o infrastructura moderna si performanta dublata de o echipa de tineri profesionisti si ambitiosi, dedicati clientilor 24/24h. Recomand cu caldura M247 tuturor celor care cauta solutii inovative la preturi absolut rezonabile.”

- Hostmama.ro


“Acum un an am instalat 5 locatii cu serviciile M247 Internet Business care au avut 0 downtime pana acum. Recomand cu placere. ”

— Mircea Ionescu


“Gazduire cum n-am gasit nicaieri. 10+ pentru serviciile oferite de M247!”

— Teniescu.ro


“Am luat gazduire doar pentru o luna, ca si o verificare, pe cel mai mic plan tarifar, 1 euro.Din ce am observat de cca. o saptamana, merita. Si sper pe mai tarziu sa imi pot mentine aceasta prima impresie excelenta.Php_memory limit de 1024M, asa ceva nu am mai vazut la nici un hoster, cu atat mai putin pe cel mai scazut plan tarifar. Majoritatea ofera cu greu si 250M. Probabil pt multi asta n-o fi o mare scofala insa pt unii cu siguranta este. Si mai au inca destule ce ar merita amintite, puteti intreba ce anume va intereseaza prin tichet rapid la ei pe site, stiu ca vor raspunde prompt. Mie mi-au raspuns si noaptea, in conditiile in care de la altii am primit raspuns si dupa 2 zile pentru diferite aspecte la care am cerut lamuriri.”

— Costa


“Am un cont de reseller unde gazduiesc 48 de site-uri folosind magento iar totul functioneaza impecabil.”

— Stefanescu Dumitru