• Sector Public si Educational /
  • Securitate /
  • Solutii Administrate

Solutii Administrate de echipa M247

Nivelul de securitate de care are nevoie institutia voastra.

Securitatea datelor voastre este deplina doar in cazul in care ii acordati atentie sporita. Astfel, fara o monitorizare continua, mentenanta si investigare, securitatea informatiilor va stagna putin cate putin sau va deveni suprasolicitata. Echipa M247 poate efectua acest serviciu, printr-o monitorizare continua a infrastructurii voastre si suport in a crea un scut complet si eficient de securitate de care organizatia voastra are nevoie.

M247 Europe SRL ofera, in prezent, servicii pentru o multitudine de institutii din sectorul public, mai ales celor din domeniul educatiei din Europa. Datorita angajamentului nostru in ce priveste calitatea si securitatea, dovedit prin certificarile ISO detinute, suntem capabili sa furnizam solutii personalizate care pot satisfice cerintele variate ale clientilor nostri.  

Asteptam cerintele voastre, iar in cel mai scurt timp va vom personaliza o oferta prestabilita de solutii de securitate administrate special pentru compania sau institutia pe care o reprezentati.

Centre Colocare

Centre de date ecologice si tehnologii de ultima generatie.

Data Centers
Suport Tehnic

24x7 via suport@m247.ro
sau 031 080 0700

Tech Support
Opinii Clienti

“M247 este partenerul de care aveam nevoie pentru dezvoltarea unui proiect ambitios. Aici am gasit o infrastructura moderna si performanta dublata de o echipa de tineri profesionisti si ambitiosi, dedicati clientilor 24/24h. Recomand cu caldura M247 tuturor celor care cauta solutii inovative la preturi absolut rezonabile.”

- Hostmama.ro


“Acum un an am instalat 5 locatii cu serviciile M247 Internet Business care au avut 0 downtime pana acum. Recomand cu placere. ”

— Mircea Ionescu


“Gazduire cum n-am gasit nicaieri. 10+ pentru serviciile oferite de M247!”

— Teniescu.ro


“Am luat gazduire doar pentru o luna, ca si o verificare, pe cel mai mic plan tarifar, 1 euro.Din ce am observat de cca. o saptamana, merita. Si sper pe mai tarziu sa imi pot mentine aceasta prima impresie excelenta.Php_memory limit de 1024M, asa ceva nu am mai vazut la nici un hoster, cu atat mai putin pe cel mai scazut plan tarifar. Majoritatea ofera cu greu si 250M. Probabil pt multi asta n-o fi o mare scofala insa pt unii cu siguranta este. Si mai au inca destule ce ar merita amintite, puteti intreba ce anume va intereseaza prin tichet rapid la ei pe site, stiu ca vor raspunde prompt. Mie mi-au raspuns si noaptea, in conditiile in care de la altii am primit raspuns si dupa 2 zile pentru diferite aspecte la care am cerut lamuriri.”

— Costa


“Am un cont de reseller unde gazduiesc 48 de site-uri folosind magento iar totul functioneaza impecabil.”

— Stefanescu Dumitru