• Aparitii in Presa

M247 inaugureaza primul Data Center din Romania

Incepand cu luna martie a acestui an, M247 Europe ofera un serviciu securizat si eficient de colocare in noul sau Data Center Tier III, de ultima generatie, proiectat si echipat la cele mai inalte standarde. Fiind amplasat in Bucuresti si construit de tehnicienii britanici ai M247 Ltd, acesta este, probabil, cel mai ecologic Data Center din Bucuresti.

M247 Europe ofera rack-uri partiale dedicate, rack-uri complete sau camere private, precum si securitate sporita, protectie avansata impotriva incendiilor, energie garantata, echipamente care au rolul de a controla clima, suport tehnic eficient, monitorizare de la distanta, stocare si back-up on/off site. Serviciul M247 de colocare reprezinta cea mai sigura alegere pentru protejarea datelor esentiale ale unei companii mai ales datorita sistemelor de monitorizare permanenta si de backup disponibile pentru toate echipamentele.

Data Center-ul M247 din Bucuresti reprezinta un spatiu neutru de colocare care este deja folosit de marii operatori de telecomunicatii.

“Suntem incantati sa anuntam deschiderea primului Data Center M247 din Romania. Un spatiu securizat, cu o tehnologie de ultima generatie, care, totodata, dispune de un sistem avansat de detectie a incendiilor, infrastructura dedicata NX1 si NX2 si multe alte beneficii care il plaseaza printre cele mai eficiente si ecologice Data Centere din Romania. Pe langa toate acestea facilitati, oferim clientilor nostri suport tehnic la cel mai inalt nivel, avand multiple certificari ISO, si o echipa de specialisti capabila sa ofere solutii adaptate oricaror cerinte”, afirma Paul Pintiliescu, Director General M247 Europe.

Mai mult, M247 poate pune la dispozitie si o gama larga de servicii care pot veni in completarea serviciului de colocare a echipamentelor clientilor. M247 Europe isi doreste ca toti clientii sai sa beneficieze de cele mai avansate tehnologii de conectivitate si colocare pentru ca afacerea lor sa poata evolua constant intr-o lume in care orice performanta conteaza.

M247 Europe SRL este filiala locala a firmei M247 Ltd cu sediul central in UK, care incepand cu 2012 a avut o dezvoltare continua pe piata din Romania ajungand la o retea cu o capacitate de peste 100Gbits. Preturile noastre competitive si experienta vasta, dar si serviciile de incredere si inovative pe care le oferim clientilor nostri, ne pozitioneaza printre cele mai importante companii ICT din Europa. Oferim servere dedicate cu trafic nelimitat, solutii de colocare, solutii BGP IP Tranzit si IXP.

Publicat in Martie 2015.

Centre Colocare

Centre de date ecologice si tehnologii de ultima generatie.

Data Centers
Suport Tehnic

24x7 via suport@m247.ro
sau 031 080 0700

Tech Support
Opinii Clienti

“M247 este partenerul de care aveam nevoie pentru dezvoltarea unui proiect ambitios. Aici am gasit o infrastructura moderna si performanta dublata de o echipa de tineri profesionisti si ambitiosi, dedicati clientilor 24/24h. Recomand cu caldura M247 tuturor celor care cauta solutii inovative la preturi absolut rezonabile.”

- Hostmama.ro


“Acum un an am instalat 5 locatii cu serviciile M247 Internet Business care au avut 0 downtime pana acum. Recomand cu placere. ”

— Mircea Ionescu


“Gazduire cum n-am gasit nicaieri. 10+ pentru serviciile oferite de M247!”

— Teniescu.ro


“Am luat gazduire doar pentru o luna, ca si o verificare, pe cel mai mic plan tarifar, 1 euro.Din ce am observat de cca. o saptamana, merita. Si sper pe mai tarziu sa imi pot mentine aceasta prima impresie excelenta.Php_memory limit de 1024M, asa ceva nu am mai vazut la nici un hoster, cu atat mai putin pe cel mai scazut plan tarifar. Majoritatea ofera cu greu si 250M. Probabil pt multi asta n-o fi o mare scofala insa pt unii cu siguranta este. Si mai au inca destule ce ar merita amintite, puteti intreba ce anume va intereseaza prin tichet rapid la ei pe site, stiu ca vor raspunde prompt. Mie mi-au raspuns si noaptea, in conditiile in care de la altii am primit raspuns si dupa 2 zile pentru diferite aspecte la care am cerut lamuriri.”

— Costa


“Am un cont de reseller unde gazduiesc 48 de site-uri folosind magento iar totul functioneaza impecabil.”

— Stefanescu Dumitru