• Despre Noi

M247 Europe SRL

Cu o retea extinsa pe intreg teritoriul Romaniei si al Europei, si zeci de mii de clienti, M247 este una dintre cele mai importante companii ICT, cu o infrastructura tehnica solida.

NR: J40/3081/2015

CUI: RO30203422

Telefon: +4 031 080 0700

E-mail: sales(at)m247.ro

Istoric

M247 Europe SRL este filiala locala a firmei M247 Ltd cu sediul central in Marea Britanie, care incepand cu 2012 a avut o dezvoltare continua si consistenta pe piata din Romania ajungand la o retea cu o capacitate de peste 1 Tbits.

M247, cunoscuta pana in 2008 sub numele de Open Hosting, are sediul central in Manchester. A fost infiintata in 2000 de catre doi profesionisti in telecomunicatii, avand ca obiectiv fundamental dezvoltarea unei game de servicii si solutii inovative care pot satisface cerintele oricarei categorii de clienti. In 2010, intr-un clasament realizat de Deloitte, ne-am pozitionat pe locul patru in topul companiilor de tehnologie cu cea mai rapida dezvoltare din Nordul Angliei.

Data Center-ele noastre avand 1.18 PUE se afla printre cele mai ecologice din Europa; nu avem nevoie de achizitionarea unor certificate verzi sau de plantarea unor arbori - pur si simplu folosim mai putina energie electrica decat competitorii nostri.
Suntem o companie finantata din fonduri private si independente, cu majoritatea actiunilor detinute de catre conducerea M247 Europe si personalul sau. Fiecare dintre cei aflati la conducerea companiei se implica in activitati zilnice, aducandu-si aportul printr-un mix de competente tehnice si administrative.
Mai mult, dispunem de o retea care se afla intr-o continua extindere, cu port-uri de 10/100 Gbps, si o retea de tip MPLS conectata direct la 12 dintre cele mai mari si mai importante puncte de Internet exchange, printre care se numara Bucuresti, Londra, Manchester, Amsterdam, Paris, Frankfurt, Bruxelles, Praga, Budapesta, Viena, Zurich si Sofia. De asemenea, detinem peering-uri directe cu 80% din ISP-urile europene.

TEHNOLOGIE INOVATIVA

In fiecare POP, reteaua M247 beneficiaza atat de un echipament Cisco de ultima generatie (supervizor VS-S2T-10G-XL) cat si de un Juniper MX960, acest lucru oferind un nivel sporit de protectie a serviciilor, atat pentru eventuale probleme hardware, cat si pentru eventuale BUG-uri software ale producatorilor. Aceasta solutie garanteaza neintreruperea oricarui tip de trafic si satisface toate nevoile unei retele de ultima generatie. Echipamentele folosite confera o calitate superioara a performantelor si scalabilitatii retelei voastre.

PROTECTIE DDoS

Intreaga retea M247 beneficiaza in toate punctele critice de o solutie hardware de protectie impotriva atacurilor de tip DDoS. Distributed Denial of Service (DDoS) este cea mai intalnita forma de atac cibernetic si implica trimiterea unor cantitati mari de date, suprasaturand reteaua prin efectuarea unui numar imens de conexiuni de pe servere multiple, astfel incat traficul nu mai poate avea loc.

M247 Europe va pune la dispozitie o solutie de protectie DDoS bazata pe tehnologia NSFocus, o companie cu care suntem parteneri de peste 2 ani. NSFocus este lider in furnizarea de solutii si servicii de securitate a retelelor. Sistemul NSFocus de protectie DDoS curata anomaliile care pot aparea in fluxul traficului , asigurand o protectie avansata atat pentru IMM-uri cat si pentru operatori de telecomunicatii de renume mondial. Principalele obiective ale unei astfel de solutii sunt gestionarea fluxului intens de trafic si asigurarea stabilitatii retelei in momentul atacurilor.
Cu ajutorul acestei solutii NSFocus, M247 asigura o monitorizare permanenta, eliminand complet traficul cu potential periculos, in schimb permitand accesul traficului legitim in retelele clientilor, in timpul unui atac. Astfel, prezenta online, precum si desfasurarea activitatii in mediul virtual nu sunt afectate.

Pe langa aceasta solutie, M247 beneficiaza de o tehnica de null route automat in cazul in care DDoS atinge un prag critic, devenind astfel singura modalitate de oprire a acestui tip de atac.

Toate aceste tehnologii si solutii garanteaza un serviciu de o calitate superioara, fara intreruperi si fara a ramane vulnerabili in fata atacurilor DDoS.

SUPORT

Beneficiati de suport onsite 24x7x365 din partea echipei noastre tehnice. M247 are certificare ISO 9001:2008 pentru Managementul Calitatii si ceritificare ISO 27001 pentru Managementul Securitatii Informatiilor. Prin urmare, clientii nostri se pot relaxa stiind ca infrastructura lor se afla pe maini bune. Beneficiem de o multitudine de acorduri SLA (Service Level Agreement) care pot fi adaptate in functie de serviciile si solutiile dorite.

CONTACTATI-NE

Sunati-ne acum pentru a ne spune care sunt cerintele voastre. Va putem oferi informatii detaliate cu privire la serviciile si solutiile noastre si o varietate de SLA-uri din care puteti alege.

 

Centre Colocare

Centre de date ecologice si tehnologii de ultima generatie.

Data Centers
Suport Tehnic

24x7 via suport@m247.ro
sau 031 080 0700

Tech Support
Opinii Clienti

“M247 este partenerul de care aveam nevoie pentru dezvoltarea unui proiect ambitios. Aici am gasit o infrastructura moderna si performanta dublata de o echipa de tineri profesionisti si ambitiosi, dedicati clientilor 24/24h. Recomand cu caldura M247 tuturor celor care cauta solutii inovative la preturi absolut rezonabile.”

- Hostmama.ro


“Acum un an am instalat 5 locatii cu serviciile M247 Internet Business care au avut 0 downtime pana acum. Recomand cu placere. ”

— Mircea Ionescu


“Gazduire cum n-am gasit nicaieri. 10+ pentru serviciile oferite de M247!”

— Teniescu.ro


“Am luat gazduire doar pentru o luna, ca si o verificare, pe cel mai mic plan tarifar, 1 euro.Din ce am observat de cca. o saptamana, merita. Si sper pe mai tarziu sa imi pot mentine aceasta prima impresie excelenta.Php_memory limit de 1024M, asa ceva nu am mai vazut la nici un hoster, cu atat mai putin pe cel mai scazut plan tarifar. Majoritatea ofera cu greu si 250M. Probabil pt multi asta n-o fi o mare scofala insa pt unii cu siguranta este. Si mai au inca destule ce ar merita amintite, puteti intreba ce anume va intereseaza prin tichet rapid la ei pe site, stiu ca vor raspunde prompt. Mie mi-au raspuns si noaptea, in conditiile in care de la altii am primit raspuns si dupa 2 zile pentru diferite aspecte la care am cerut lamuriri.”

— Costa


“Am un cont de reseller unde gazduiesc 48 de site-uri folosind magento iar totul functioneaza impecabil.”

— Stefanescu Dumitru