• Confidentialitate

Politica de Confidentialitate

Nota de informare privind protectia datelor personale.

M247 Europe SRL, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/3081/2015 CUI: RO30203422 cu sediul in Sos. Fabrica de Glucoza, Nr 11B, Sector 2, Bucuresti, furnizeaza o gama larga de servicii IT.

In cazul in care doriti sa ne contactati, va rugam folositi sectiunea Contact.

Prin utilizarea acestui website si/sau furnizarea datelor personale catre noi va exprimati acordul ca datele dumneavoastra cu caracter personal sa fie procesate in modul descris mai jos.

Vom dispune de datele dumneavoastra cu caracter personal atunci cand faceti o comanda, utilizati sau va inregistrati pentru serviciile noastre, participati la o campanie de vanzari. Vom depune eforturi sa colectam datele dumneavoastra personale doar cu acordul dumneavoastra.

Atunci cand va inregistrati pentru serviciile noastre, procesati o comanda, participati la o campanie de vanzari, va putem solicita furnizarea anumitor informatii, ca de exemplu numele, adresa de e-mail, adresa de domiciliu, detaliile cardului bancar, dar si date precum nume utilizator, parola si alte astfel de detalii ce vor fi folosite pentru autentificarea utilizatorilor si validarea actiunilor lor. Acestea pot fi folosite si pentru a va furniza serviciile si produsele comandate sau pentru a comunica cu dumneavoastra.

Datele dumneavoastra personale pot fi folosite pentru a va raspunde cerintelor, a va procesa si activa comenzile si/sau pentru a va verifica datele personale. Detaliile sunt necesare pentru a executa sau a putea pune in aplicare contractul incheiat intre dumneavoastra si societatea noastra, pentru a asigura functionalitatea si securitatea produselor si serviciilor noastre, a va identifica sau pentru a preveni si a investiga frauda si abuzurile.

Datele dumneavoastra personale nu vor fi vandute, inchiriate sau dezvaluite tertilor decat in cazul in care avem acordul dumneavoastra pentru a face acest lucru. Orice modificari in ceea ce priveste societatea noastra (de exemplu vanzarea) vor fi anuntate in cel mai scurt timp posibil.

Desi exista mereu riscuri asociate furnizarii datelor cu caracter personal, fie in persoana, la telefon, prin intermediul internetului etc., si nicio tehnologie nu prezinta o siguranta desavarsita, societatea M247 Europe SRL isi ia masurile adecvate de securitate, tehnice si organizationale, pentru a preveni si minimaliza aceste riscuri. Utilizam o tehnologie avansata de securitate pentru serverele noastre (firewall, criptare), iar datele importante precum detaliile cardului bancar nu vor fi stocate pe servere.

M247 Europe SRL isi rezerva dreptul de a-si modifica politica si termenii de utilizare fara o notificare prealabila.Centre Colocare

Centre de date ecologice si tehnologii de ultima generatie.

Data Centers
Suport Tehnic

24x7 via suport@m247.ro
sau 031 080 0700

Tech Support
Opinii Clienti

“M247 este partenerul de care aveam nevoie pentru dezvoltarea unui proiect ambitios. Aici am gasit o infrastructura moderna si performanta dublata de o echipa de tineri profesionisti si ambitiosi, dedicati clientilor 24/24h. Recomand cu caldura M247 tuturor celor care cauta solutii inovative la preturi absolut rezonabile.”

- Hostmama.ro


“Acum un an am instalat 5 locatii cu serviciile M247 Internet Business care au avut 0 downtime pana acum. Recomand cu placere. ”

— Mircea Ionescu


“Gazduire cum n-am gasit nicaieri. 10+ pentru serviciile oferite de M247!”

— Teniescu.ro


“Am luat gazduire doar pentru o luna, ca si o verificare, pe cel mai mic plan tarifar, 1 euro.Din ce am observat de cca. o saptamana, merita. Si sper pe mai tarziu sa imi pot mentine aceasta prima impresie excelenta.Php_memory limit de 1024M, asa ceva nu am mai vazut la nici un hoster, cu atat mai putin pe cel mai scazut plan tarifar. Majoritatea ofera cu greu si 250M. Probabil pt multi asta n-o fi o mare scofala insa pt unii cu siguranta este. Si mai au inca destule ce ar merita amintite, puteti intreba ce anume va intereseaza prin tichet rapid la ei pe site, stiu ca vor raspunde prompt. Mie mi-au raspuns si noaptea, in conditiile in care de la altii am primit raspuns si dupa 2 zile pentru diferite aspecte la care am cerut lamuriri.”

— Costa


“Am un cont de reseller unde gazduiesc 48 de site-uri folosind magento iar totul functioneaza impecabil.”

— Stefanescu Dumitru