Joburi disponibile

M247 cauta mereu cele mai sclipitoare minti.
Alatura-te si tu echipei noastre!
Iata care sunt joburile disponibile
in cadrul companiei M247 Europe:

Senior Network Engineer

Cautam un Senior Network Engineer care sa se alature echipei noastre de experti. Trebuie sa ai experienta vasta in IT (minim 3 ani), studii superioare in domeniul tehnic si cunostinte avansate de IP (MPLS, IS-IS, OSPF, BGP), Cisco si Juniper.

Aplica Acum Descriere Job

Senior System Engineer

Cautam un Senior System Engineer care sa ne impresioneze cu experienta sa in industria de hosting (minim 3 ani) si cunostinte tehnice avansate in ce priveste WHM/cPanel, retelistica (networking), Linux si virtualizare XEN.

Aplica Acum Descriere Job

Sales Executive – RO/EU Hunting Team

Suntem in cautarea unui Sales Executive care sa ne impresioneze cu experienta sa vasta in vanzari si cunostintele sale (medii sau avansate) in domeniul telecomunicatiilor.

Aplica Acum Descriere Job

Junior System Engineer

Cautam un Junior System Engineer cu experienta de minim 1 an in industria de hosting si cunostinte tehnice (medii sau avansate) de WHM/cPanel, retelistica (networking), Linux si virtualizare XEN/ KVM.

Aplica Acum Descriere Job

Junior Network Engineer

Cautam un Junior Network Engineer cu experienta in industria de hosting (minim 1 an) si cunostinte tehnice de baza de IP (IS-IS, OSPF, BGP, Vlan, IP Subnetting), Cisco si/sau Juniper.

Aplica Acum Descriere Job

Junior Adminstrative Back Office

Cautam un Junior Administrative Back Office care sa se alature echipei noastre de renume international. Pentru ca tu sa fii candidatul ideal, trebuie sa ai cunostinte avansate de limba engleza, scris si vorbit si abilitati excelente de prezentare si comunicare.

Aplica Acum Descriere Job

Esti pasionat de IT?

Si nu ai gasit printre joburile disponibile de mai sus pe cel care sa ti se potriveasca, dar stii ca ai cunostintele necesare pentru a te alatura echipei M247? Atunci completeaza formularul de angajare si spune-ne mai multe despre tine.


Centre Colocare

Centre de date ecologice si tehnologii de ultima generatie.

Data Centers
Suport Tehnic

24x7 via suport@m247.ro
sau 031 080 0700

Tech Support
Opinii Clienti

“M247 este partenerul de care aveam nevoie pentru dezvoltarea unui proiect ambitios. Aici am gasit o infrastructura moderna si performanta dublata de o echipa de tineri profesionisti si ambitiosi, dedicati clientilor 24/24h. Recomand cu caldura M247 tuturor celor care cauta solutii inovative la preturi absolut rezonabile.”

- Hostmama.ro


“Acum un an am instalat 5 locatii cu serviciile M247 Internet Business care au avut 0 downtime pana acum. Recomand cu placere. ”

— Mircea Ionescu


“Gazduire cum n-am gasit nicaieri. 10+ pentru serviciile oferite de M247!”

— Teniescu.ro


“Am luat gazduire doar pentru o luna, ca si o verificare, pe cel mai mic plan tarifar, 1 euro.Din ce am observat de cca. o saptamana, merita. Si sper pe mai tarziu sa imi pot mentine aceasta prima impresie excelenta.Php_memory limit de 1024M, asa ceva nu am mai vazut la nici un hoster, cu atat mai putin pe cel mai scazut plan tarifar. Majoritatea ofera cu greu si 250M. Probabil pt multi asta n-o fi o mare scofala insa pt unii cu siguranta este. Si mai au inca destule ce ar merita amintite, puteti intreba ce anume va intereseaza prin tichet rapid la ei pe site, stiu ca vor raspunde prompt. Mie mi-au raspuns si noaptea, in conditiile in care de la altii am primit raspuns si dupa 2 zile pentru diferite aspecte la care am cerut lamuriri.”

— Costa


“Am un cont de reseller unde gazduiesc 48 de site-uri folosind magento iar totul functioneaza impecabil.”

— Stefanescu Dumitru