• Business /
 • Internet

Reteaua M247

in Romania si in Europa

Una dintre cele mai performante si fiabile retele din industrie!

M247 Europe imbina experienta vasta, infrastructura de fibra optica, echipamentele de ultima generatie si o echipa compusa din profesionisti pentru a va ajuta sa va atingeti obiectivele de business mai rapid si sa tineti pasul cu o piata aflata intr-o permanenta schimbare. Daca sunteti in cautarea unei solutii puternice si fiabile de conectare la Internet, reteaua M247 Europe ofera o conectivitate la Internet cu banda simetrica garantata de inalta calitate, care va poate ajuta sa obtineti informatii critice mai rapid, permitand in acelasi timp companiei voastre sa se concentreze pe activitatile de baza.

M247 Europe furnizeaza servicii de acces la Internet stabile si sigure, oferind o conexiune de 100 Mbps garantata exclusiv pentru mediul de afaceri din Bucuresti si pachete ce pornesc de la 99 euro/luna. Calitatea serviciilor este asigurata si garantata prin SLA (Service Level Agreement), dar si de echipamentele folosite (Cisco), acestea fiind monitorizate si administrate de la distanta de catre specialistii M247 Europe.
Realizarea conexiuni la internet prin fibra optica este unul din principalele avantaje oferite de M247 Europe. Suportul de fibra optica asigura o conexiunea la rata de transfer foarte mare in raport cu internetul prin cablu, fiind, totodata, cel mai stabil si rapid mediu de transport care exista la ora actuala.

Oferta noastra de internet include:

 • banda garantata
 • conexiune stabila
 • instalare rapida
 • solutia este flexibila si scalabila, cu posibilitatea de a creste odata cu afacerea voastra
 • echipamentele sunt oferite gratuit, in custodie
 • acces la internet prin redundant uplinks si diferiti furnizori
 • acces la reteaua metropolitana
 • implementare rapida si sigura
 • management complet
 • servicii clienti profesionale 24/7/365
 • interventii rapide si recuperarea daunelor.

Sunati-ne acum pentru a ne spune care sunt cerintele voastre. Va putem oferi informatii detaliate cu privire la serviciile si solutiile noastre si o varietate de SLA-uri din care puteti alege.

Centre Colocare

Centre de date ecologice si tehnologii de ultima generatie.

Data Centers
Suport Tehnic

24x7 via suport@m247.ro
sau 031 080 0700

Tech Support
Opinii Clienti

“M247 este partenerul de care aveam nevoie pentru dezvoltarea unui proiect ambitios. Aici am gasit o infrastructura moderna si performanta dublata de o echipa de tineri profesionisti si ambitiosi, dedicati clientilor 24/24h. Recomand cu caldura M247 tuturor celor care cauta solutii inovative la preturi absolut rezonabile.”

- Hostmama.ro


“Acum un an am instalat 5 locatii cu serviciile M247 Internet Business care au avut 0 downtime pana acum. Recomand cu placere. ”

— Mircea Ionescu


“Gazduire cum n-am gasit nicaieri. 10+ pentru serviciile oferite de M247!”

— Teniescu.ro


“Am luat gazduire doar pentru o luna, ca si o verificare, pe cel mai mic plan tarifar, 1 euro.Din ce am observat de cca. o saptamana, merita. Si sper pe mai tarziu sa imi pot mentine aceasta prima impresie excelenta.Php_memory limit de 1024M, asa ceva nu am mai vazut la nici un hoster, cu atat mai putin pe cel mai scazut plan tarifar. Majoritatea ofera cu greu si 250M. Probabil pt multi asta n-o fi o mare scofala insa pt unii cu siguranta este. Si mai au inca destule ce ar merita amintite, puteti intreba ce anume va intereseaza prin tichet rapid la ei pe site, stiu ca vor raspunde prompt. Mie mi-au raspuns si noaptea, in conditiile in care de la altii am primit raspuns si dupa 2 zile pentru diferite aspecte la care am cerut lamuriri.”

— Costa


“Am un cont de reseller unde gazduiesc 48 de site-uri folosind magento iar totul functioneaza impecabil.”

— Stefanescu Dumitru