• Business /
  • DDoS

Protectie DDoS

M247 iti protejeaza afacerea online
chiar si impotriva celor mai avansate
atacuri DDoS

Traim intr-o lume digitala si, ca atare, sa fii prezent pe Internet este totul. Atacurile DDoS pun in pericol exact aceasta prezenta online, precum si activitatea desfasurata de compania ta. Cu alte cuvinte, daca ai un site de e-commerce, clientii tai nu vor mai putea sa-l acceseze.

In ultimii ani, frecventa atacurilor DDoS a crescut intr-un ritm ametitor, devenind din ce in ce mai periculoase. De aceea, protejarea companiei tale impotriva acestor atacuri virtuale este la fel de importanta ca siguranta contului tau bancar.

O solutie anti-DDoS cu adevarat eficienta iti va proteja afacerea online impotriva sabotajului sau chiar a santajului. Aceste tipuri de atac sunt extrem de evoluate, folosindu-se mai ales de defectele pe care le gasesc in arhitectura Internetului, ceea ce poate duce la:

  • Pierderi financiare majore cauzate de intreruperea conectivitatii la Internet; website-ul sau sistemul telefonic este offline pentru o perioada lunga de timp.
  • Neindeplinirea sarcinilor de catre angajati datorita unei retele si a unui sistem care functioneaza cu intreruperi sau este instabil.
  • Diminuarea reputatiei in fata clientilor daca majoritatea canalelor de comunicare sunt offline.
  • Blocarea accesului la resurse pentru perioade lungi de timp.

M247 este partener cu doi dintre cei mai importanti furnizori de sisteme de mitigare, Corero si Radware, dezvoltand o platforma de protectie si mitigare care poate fi personalizata pentru fiecare client, asigurand, totodata, redundanta si suport sporit. Aceste sisteme de ultima generatie alaturi de propriul nostru echipament “Anomaly Detector” elimina complet traficul cu potential periculos, permitand accesul doar traficului legitim in reteaua clientului in timpul unui atac. In acest mod, prezenta online si desfasurarea activitatii in mediul virtual nu pot fi afectate.

In prezent, oferim solutii anti-DDoS scalabile si eficiente unei categorii vaste de clienti, detectand si mitigand cu succes atacuri avansate care au exploatat aplicatii, servere web si vulnerabilitatile DNS a unui server, atacuri hit-and-run sau amenintari de tipul botnet.

M247 este disponibil 24 x 7 pentru a detecta si mitiga orice tip de atac!

Centre Colocare

Centre de date ecologice si tehnologii de ultima generatie.

Data Centers
Suport Tehnic

24x7 via suport@m247.ro
sau 031 080 0700

Tech Support
Opinii Clienti

“M247 este partenerul de care aveam nevoie pentru dezvoltarea unui proiect ambitios. Aici am gasit o infrastructura moderna si performanta dublata de o echipa de tineri profesionisti si ambitiosi, dedicati clientilor 24/24h. Recomand cu caldura M247 tuturor celor care cauta solutii inovative la preturi absolut rezonabile.”

- Hostmama.ro


“Acum un an am instalat 5 locatii cu serviciile M247 Internet Business care au avut 0 downtime pana acum. Recomand cu placere. ”

— Mircea Ionescu


“Gazduire cum n-am gasit nicaieri. 10+ pentru serviciile oferite de M247!”

— Teniescu.ro


“Am luat gazduire doar pentru o luna, ca si o verificare, pe cel mai mic plan tarifar, 1 euro.Din ce am observat de cca. o saptamana, merita. Si sper pe mai tarziu sa imi pot mentine aceasta prima impresie excelenta.Php_memory limit de 1024M, asa ceva nu am mai vazut la nici un hoster, cu atat mai putin pe cel mai scazut plan tarifar. Majoritatea ofera cu greu si 250M. Probabil pt multi asta n-o fi o mare scofala insa pt unii cu siguranta este. Si mai au inca destule ce ar merita amintite, puteti intreba ce anume va intereseaza prin tichet rapid la ei pe site, stiu ca vor raspunde prompt. Mie mi-au raspuns si noaptea, in conditiile in care de la altii am primit raspuns si dupa 2 zile pentru diferite aspecte la care am cerut lamuriri.”

— Costa


“Am un cont de reseller unde gazduiesc 48 de site-uri folosind magento iar totul functioneaza impecabil.”

— Stefanescu Dumitru